Ayıp yahu, bi de Müslümanım diye geçinecekler!Tüm hayatım boyunca toplamda 20,000,000 TL (20 TL) verildi. Evlatlık olunca (2 tarafla da kan bağı yok) haliyle üvey muamelesi görerek büyüyorsunuz. Normalde bu durumu umursamazdım da önümde üvey kuzenlerime servet verilirken bana başka bir şeyin verilmesi insanda burukluk yaratıyor.
Ayıp yahu, bi de Müslümanım diye geçinecekler!
Yok canım alakası olur mu? Dinden haberiniz yok valla. Bi hadisleri araştır, yetimle ilgili, bunlar müslüman falan değil! Sözde... İslamcı.Müslümanlık ne alaka...
Gerçekten adına üzüldüm kafana takmaTüm hayatım boyunca toplamda 20,000,000 TL (20 TL) verildi. Evlatlık olunca (2 tarafla da kan bağı yok) haliyle üvey muamelesi görerek büyüyorsunuz. Normalde bu durumu umursamazdım da önümde üvey kuzenlerime servet verilirken bana başka bir şeyin verilmesi insanda burukluk yaratıyor.
Yok canım alakası olur mu? Dinden haberiniz yok valla. Bi hadisleri araştır, yetimle ilgili, bunlar müslüman falan değil! Sözde... İslamcı.
Yasim 36 hala Babamin elini öper harcligimi alirim bayramlarda. Gecen sene 100 € verdi cimri
Anneme kiyamam ama Babam'dan aldigim parayi Anneme veririm hep![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.