Neden PC topluyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin verelim.

Laptoplar masaüstü bilgisayarlara göre çok daha pahalıdır ayrıca neye baktığına bağlı 8 binlirayada PC bulabilirsin 50 bin lirayada. Eğer niye fiyatı artar diye sorarsansa oynadığımız oyunların bir gereksinimi oluyor oyunu rahat şekilde oynatabilme açısından bizde ona en yetebilen bilgisayarı alıyoruz.

O fiyata daha iyi kasa toplarsın diyen çok gördüm de o fiyata daha iyi dizüstü alırsın diyeni ilk kez görüyorum.

Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin verelim.

30 bine topladığın bilgisayar, aynı fiyattaki laptoptan daha çok performans verir. PC toplamak demek illa 50-100 bin lira harcamak demek değil ki.

Başlıkta da belirtiğim gibi, neden PC topluyorsunuz? Ne anlamı var?

Laptopta alınabilir ama laptopta bir şeyi degiştirmek istediginde degiştiremiyorsun rahat bir şekilde ama kasada degiştirebiliyorsun rahat bir şekilde hem performans olarak daha iyi.

Başlıkta da belirtiğim gibi, neden PC topluyorsunuz? Ne anlamı var?

Laptopta alınabilir ama laptopta bir şeyi degiştirmek istediginde degiştiremiyorsun rahat bir şekilde ama kasada degiştirebiliyorsun rahat bir şekilde hem performans olarak daha iyi.

Şaka bir yana. Kural 1 laptop portatif olduğu için bir kere otomatik olarak günümüz perfornmansından düşük özelliklere sahip bile olsa pahalı bir ürün. PC sistemlerini takip eden kişilerin tercih etmeyeceği ürün oluyor. Bunun adı laptop olması değil. Özellikleri insanı üzmesi.

Arkadaşın demek istediği şey galiba atıyorum 3060 ile de istediğin çoğu oyunu oynarsın, neden 4090 alıyorsunuz gibi bir şey galiba. Zevk meselesi bazıları için de ihtiyaç...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı