Neden piyasada CS:GO'ya rakip oyun yok?

2017 yılına göre ciddi anlamda oyuncu sayısı azaldığını düşünüyorum. İlk başladığımda oyun bulma hızı vs %100 artmış durumda.

Yinede hala aktif tanıdıklarınla keyifli bazen tilt olabileceğin güzel oyunlardan.

Hile konusu tamamen valve izin vermesiyle oluyor. PUBG de de hile var ama banlamaları kendileri yapıyor hızlı çözümler getiriyor CS:GO oyuncularına bırakılmış şahsen Overwatch yapmıyorum hata yapan tanıdığım dahi yok desem doğru olur:=)

Eğer cs go da hesabınız premium ise hile falan denk gelmiyor. Gidip ücretsiz oynuyorsunuz sonra hile var diye ağlıyorsunuz.

Rank ne hocam ne sıklıkla oynuyorsun oyunu ?

Hile gelmediğine bu kadar nasıl emin oluyorsun açıklaman mümkün mü? Ben biraz ağlayan biriyim çünkü bilmediğim bir şey varsa öğrenmek isterim:)

Günde 1 ya da 2 el atarım dünde aynı şekilde oyuna girdik arkadaşlarla 3 DMG 1 LE 1 tanede mg2 olarak.

Karşıda ranksız yani 10 maç yapmamış kesin smurfdur zaten 12.8 saatli kardeşimiz geldi ve 40 vurdu AWP prefirelar atıyor bencede hile yok bizim oyun bilmezliğimiz kolsuzluğumuzdur. :D

CS'nin basit yapısını seviyorum. O yüzden patara kütere adam vurmak istediğimde ilk tercihim (tüm hilelere rağmen) CS GO olmakta. Diğer oyunlar karmaşıklık düzeylerini yükselterek hata paylarını da artırıyorlar. O yüzden şöyle diyorum. Daha iyisi yapılana kadar şimdilik en iyiyi bu :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı