Neden piyasada CS:GO'ya rakip oyun yok?

Sadece kutu düşürmek ve onları satmak için oynuyordum. Günde 1 saate yakın oynuyordum ama onu da bıraktım.

Sayesinde 250-300 TL'lik oyun almışımdır ama artık pek çekilmiyor. Oyunun ücretsiz olması CS'yi bitirdi bence.
Rakibi çok aslında rakip oyun olması için illa birebir aynı mı olması gerekiyor?

Benim bu konudaki düşüncem, CS insanı kendine çekme özelliğine sahip. Steam kütüphanemde okadar oyun var ama ben CS’den aldığım zevki başka bir oyundan alamıyorum. CS’ye rakip bu yüzden yok bence

CS'nin tarzı hoşuma gidiyor. Ama şöyle ki bu kadar köklü bir oyun kolay kolay batamazdı. Benim fikrim Valve bu oyunu kendisi bitirdi. Counter Strike'dan bahsediyoruz eğer Valve biraz olsun şu oyunla uğraşsaydı oyun batmazdı. Rakip olarak şuan herkes Rainbow'a ve PUBG'ye kaymaya başladı bende dahil olmak üzere. Ama CS'nin battığını görünce aşırı derecede üzülüyorum. Bazıları diyor hiç yenilik getirmiyorlar hep aynı şeyler o yüzden battı diye. Ama CS işte bu nasıl bir yenilik gelebilir. Belki yeni silahlar o kadar. Ama adamlar silah değil fizik motorunun değişmesini, oynanışın değişmesini istiyorlar. Neyse umarım yeni bir CS oyunu çıkartırlar.

CS'nin tarzı hoşuma gidiyor. Ama şöyle ki bu kadar köklü bir oyun kolay kolay batamazdı. Benim fikrim Valve bu oyunu kendisi bitirdi. Counter Strike'dan bahsediyoruz eğer Valve biraz olsun şu oyunla uğraşsaydı oyun batmazdı. Rakip olarak şuan herkes Rainbow'a ve PUBG'ye kaymaya başladı bende dahil olmak üzere. Ama CS'nin battığını görünce aşırı derecede üzülüyorum. Bazıları diyor hiç yenilik getirmiyorlar hep aynı şeyler o yüzden battı diye. Ama CS işte bu nasıl bir yenilik gelebilir. Belki yeni silahlar o kadar. Ama adamlar silah değil fizik motorunun değişmesini, oynanışın değişmesini istiyorlar. Neyse umarım yeni bir CS oyunu çıkartırlar.
Büyük ihtimalle yeni CS oyunu çıktığı zaman önceki oyunun oynanmasını istemiyorlar. Örneğin CS 1.6.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı