Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

@Lian La-Fey ve @Setsuna Yuki,
İnsanları yaftalamak ve peşin hüküm vererek karalamak hoş bir şey değil. Ne yani insanlar sırf Xiaomi savunuculuğu yapmak için mi bir foruma üye olurlar? Bu mantıkla ben buraya yorum yapan birçok insandan daha eskiyim ve Xiaomi savunuculuğu yapıyorum. İnsanlar memnun oldukları şeylerin savunmasını yapar. Peki sizin bu Samsung seviciliğiniz nereden geliyor? Biri Çin'li biri Koreli... Gören de diyecek ki bunlar iki çekik gözlünün hissesine sahip. Ben mi 6'yı 1600 TL'ye aldığımda aynı üst segment Samsung cihazı S8 Plus 4500 TL ydi. Yıl 2018 başı... Aradan üç yıl geçti benim cihaz halâ ilk günkü gibi. ( Üç yıl içinde üçüncü Android güncellemesi ve 5 arayüz güncellemesi aldı. Aosp ROM kullansam Android 10 ve 11 ROM'ları bile var.) O zaman S8 alanların çoğu bugün başka cihaz kullanıyor. Daha önceki mesajında belirttiğim gibi bir Xiaomi cihazı normal bir kullanıcının kullanacağı telefon değildir. Eğer Android bilginiz varsa alın. Yoksa uzak durun.

Neredeyse 1 gün önce açıldı bu konu çoğu mesajların yeni üyeler tarafından atıldığını ve tek mesajlarının bu konuda olduğu bariz görünüyor. Tek tek bakmanıza gerek yok zaten. Ben buna dayanarak yorum yaptım. Ayrıca ben Samsung'un mobil cihazlarından nefret ederim önereceğim son cihazlar Samsung'un olur.
 
Ne yani insanlar sırf Xiaomi savunuculuğu yapmak için mi bir foruma üye olurlar?
Gördüğümü söylüyorum buna karışamazsın. 8. sayfadan itibaren sırf Xiaomi'yi savunmak için üye olmuşlar. Ben Xiaomi hakkında olumsuz bir görüş belirtmedim.
Peki sizin bu Samsung seviciliğiniz nereden geliyor?
Samsung'u övdüğümü nereden çıkardın kanıtlar mısın? Konuda bir tane mesajım var onda bile Samsung ifadesi geçmiyor. Hayatımda sadece Samsung tuşlu telefon kullandım o kadar.

Okuduğunuzu biraz daha gözden geçirmenizi öneririm.
 
O zaman bırakın insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar. Eleştirecek olan eleştiri, beğenen ise memnuniyetini ifade etme hakkını kullansın. Konuyu açan arkadaş zaten sadece afaki ve kulaktan dolma bilgilerle konu açmış. Tamamen karalama amaçlı. Xiaomi konusunda bilgi sahibi olmak isteyen varsa, Xiaomi'nin tek resmi fan sitesi olan miuitürkiye.net forumunu takip etsinler. Selametle....
 
Samsung'da garantisi yok J7 Pro vardı bende ekran morardı kendi kendine. Bir aylık telefon çiziği bırak toz bile yoktu. Servis kullanıcı hatası dedi 480 TL istedi almam, aldırmam.
 
Cihaz ilk çıktığında aldım(Redmi Note 8).Rootladım ve kendimce özelleştirdim takır takır çalışıyor iPhone 7'lere taş çıkaracak fotoğraflar da çekiyorum, bence teklonoji biraz şans işi.

Custom ROM'a kalırsa benim telefona Android Pie kurulur sorunsuz. Bir de herkes rootlamıyor telefonunu.
 
Samsung'da garantisi yok J7 Pro vardı bende ekran morardi kendi kendine bir aylık telofon cizigi bırak toz bile yoktu telofonda servıs kullanıcı hatası dedi 480 TL istedi almam aldirmam

Dediğiniz şey ekran paneli kaynaklı. Bunun yazılımla ne alakası var? Ve j serisi almakla zaten hata etmişsiniz.
Bir de bir şey fark ettim.
Xiaomi'ni övenler nedense yeni hesaplar. Ne oluyor yedek hesap falan mı açılıyor anlamadım.
 
Konu sahibininde cihazı Redmi zaten iyice okusaydınız anlardınız arkadaş gözünüzü açmaya çalışıyor yok. Aman boşver Xiaomi'yi fanları kurtarır zaten.
Reklamlarin kapatilabildigini dear yazsaydin. Hatta miui 12 mile tamamen kalktigini. Birak Allah icin Samsung reklama iyi para harcar. Bunu da en so ha ekle.
Önce yazmayı öğrenseydin keşke bu kadar belli etmeyin yahu neden geldiğinizi.
 

Geri
Yukarı