Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

O zaman bırakın insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar.
Hiç kimse kusura bakmasın ama bir yerden gruplaşıp buraya yorum yazacaklarsa hiç yazmasınlar daha iyi. Yaptıkları etik bir şey değil. Hiç kimse benden bu durumu hoş karşılamamı beklemesin.

Yetmezmiş gibi bir de forumun yazım kurallarını çiğneyerek konuyu çöp etmişler.
 
Hiç kimse kusura bakmasın ama bir yerden gruplaşıp buraya yorum yazacaklarsa hiç yazmasınlar daha iyi. Yaptıkları etik bir şey değil. Hiç kimse benden bu durumu hoş karşılamamı beklemesin.

Yetmezmiş gibi bir de forumun yazım kurallarını çiğneyerek konuyu çöp etmişler.
Buna siz mi karar veriyorsunuz? Hem ne hakla ve sıfatla? Technopat üç günlük bir teknoloji sitesi değil. Admini var yöneticisi var. Siz sadece raporlayabilirsiniz ki bunu yapmışsınız zaten. Gereksiz yere ortamı germeyin. Forum ortamı demek insanların belli kural ve kaideler içerisinde fikir ve düşüncelerini özgürce yazabilmeleri demektir. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
 
Sadece görüşümü belirtiyorum!

Bunu belirttim uzatan sensin ben değil. Mesajıma cevap vermek gibi bir zorunluluğun yok. Eğer üslubumda bir sorun varsa raporlarsın mesajım silinir. Zaten raporu kendi mesajım üzerinden gönderdim eğer bir sıkıntı olsaydı ilk başta silinirdi.
Gereksiz yere ortamı germeyin.
Gereksiz yere ortamı geren sensin. Beni etiketleyip Samsung seviciliği yaptığımı söylüyorsun ve ben de kanıtla diyorum ama ortada bir kanıt gösteremiyorsun!
Forum ortamı demek insanların belli kural ve kaideler içerisinde fikir ve düşüncelerini özgürce yazabilmeleri demektir.
Bu forumun da kuralları var. Forumun yazım kurallarını okumadan rastgele mesajlar atsınlar demi. O mesajları raporlaması bir dert geri düzeltmek moderatörler için başka bir dert.
Özgürce yazabilmeleri demektir.
 
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum HTC 10'dan sonra ilaç gibi geldim. Ama Android güncellemesi yapmadım.

Ayrıca babamdan yüklü bir miras kalmadı maaşım da orta direk. Damat beyin vegilerinden sonra 5 bin TL ve üstü para verip cep telefonu alıp çoluk çocuğumun rızkından kısmak bana pek mantıklı gelmiyor.
He şu var Xiaomi Redmi'yi küçümseyenler babaları fabrikatör ya da özel sektörde CEO falansa alıp güle güle kullansınlar.

Cebinden pahalı telefon olup ondan bundan sigara dilenen arabasına gaz alacak para bulamayıp hava olsun diye masaya pahalı cep telefonu koyan tipler onlara girmiyorum bile.

Ayrıca bende reklam falan çıkmıyor onu ayarlardan kapatıyorsun.
 
Dediğiniz şey ekran paneli kaynaklı. Bunun yazılımla ne alakası var? Ve j serisi almakla zaten hata etmişsiniz.
Bir de bir şey fark ettim.
Xiaomi'ni övenler nedense yeni hesaplar. Ne oluyor yedek hesap falan mı açılıyor anlamadım.

Xiaomi fanlarına para mı veriyor diye düşünüyorum. Eğer veriyorlarsa ulaşın bana en kral ben savunurum.
Xiaomi Redmi'yi küçümseyenler babaları fabrikatör ya da özel sektörde ceo falansa alıp güle güle kullansınlar.
Babam çiçekçi ve ben de Redmi kullanıyorum. Sadece insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
 
En son yazan arkadaşa kesinlikle katılıyorum. 3-5 binden aşağı Samsung'un orta seviye cihazı kalmadı diyebilirim. IPhone'a hiç değinmiyorum bile. Dolar aldı başını gitti. Note 7 dediğiniz telefon 2 yıldır kullanıyorum diyebilirim hala gayet stabil çalışıyor. En ufak bozulma olmadı. Android'i bırak da güncellemesin hala öyle bir ihtiyaç duymuyorum her şey yükleniyor zaten Android 9 olsa da ne ala...

Demem o ki Samsung cihazlarını güncelliyor da ne oluyor sorarım size. Telefon yavaşlıyor sonrada bitiyor. Bence olması gereken herkes cebine göre alsın cihazını. Kimse Redmi'yi de karalamasın vallahi cihazları ne bozuluyor ne bir şey oluyor. En azından Casper, ASUS, Vestel vb. cihazlar gibi 1 yılda perti çıkmıyor. Herkese saygılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı