Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Açıkça söylemek gerekirse 2 milyarı o Samsung'a vereceğime Redmi Note 8 alır, Custom ROM kurar yoluma bakarım. Zaten Android'de ki yazılımdaki şeylerin çoğunu unofficial şekilde çözebiliyorsunuz. Hatta firmanın size güncelleme vermesine gerek bile yok. Treble ROM'ları kurup saf Android kullanabilirsiniz, şu an kendim 2 yıl önce aldığım Lenovo Z5'e direk bir saf Android ROM ile kullanmaya başladım. 2 senedir tek bir sorununu görmedim.
 
Bununla ilgili konu dışı bölümüne ayrı başlık açsam sıkıntı olur mu acaba? Cidden çok ilgimi çekti bu konu. Yani neden bir markayı savunmak için 30 tane insan toplanıp forumda bu konuya gelir anlamadım ki.
Aman hocam linç yiyebilirsin dikkat.

Soralım hemen aktifken.
@mrttry

Hocam bu konuyu nerden gördün de foruma üye olup hemen yazdın anlatır mısın? Çok merak ettim de. Çünkü senin gibi en az 20 kişi var konuya yazan.
 
O fiyatta ne öneriyorsunuz peki hiç telefon alınmamasını mı?
En son yazan arkadaşa kesinlikle katılıyorum... 3.5 binden aşağı Samsung'un orta seviye cihazı kalmadı diyebilirim... IPhone'ye hiç değinmiyorum bile. Dolar aldı başını gitti... Note 7 dediğiniz telefon 2 yıldır kullanıyorum diyebilirim hala gayet stabil çalışıyor. En ufak bozulma olmadı... Android'i bırak da güncellemesin hala öyle bir ihtiyaç duymuyorum her şey yükleniyor zaten Android 9 olsa da ne ala... Demem o ki Samsung cihazlarını güncelliyor da ne oluyor sorarım size... Telefon yavaşlıyor sonrada bitiyor... Bence olması gereken herkes cebine göre alsın cihazını... Kimse Redmi'yi de karalamasın vallahi cihazları ne bozuluyor ne bir şey oluyor en azından Casper, ASUS, Vestel vb cihazlar gibi 1 yılda perti çıkmıyor... Herkese saygılar.
Samsung A20 telefonum var aldıktan tam 1 sene sonra birden kasmaya başladı ama tam 1 yıl geçtikten sonra garip değil mi?
 
O fiyatta ne öneriyorsunuz peki hiç telefon alınmamasını mı?

Samsung A20 telefonum var aldıktan tam 1 sene sonra birden kasmaya başladı ama tam 1 yıl geçtikten sonra garip değil mi?

Oppo var, Realme var, Huawei var, Meizu var, OnePlus var. Android tarafında bayağı F/P ürünü olan telefon firmaları var.
 
Oppo var, Realme var, Huawei var, Meizu var, OnePlus var. Android tarafıda bayağı F/P ürünü olan telefon firmaları var.
Sizce bu firmaların Redmi'den daha mı az sorunu vardır peki? Giriş segmenti için her markada olacak sorunlar zaten fazlası olur eksiği olmaz.
Huawei, Oppo ve Realme en basitinden.
Hocam Huawei yeni telefonlarında google yok.
 
Kısa ve öz size göre Samsung bana göre dandiksung fanı yazdığı zaman bu çıkar. Kaldı ki ben hiçbir zaman Xiaomi veya Redmi almadım fanı da değilim, lakin dandiksung alıp da muzdarip olan biriyim.

Sizin bahsettiğiniz marka ve modelleri ederinin 20 katı fiyata satmaya çalışıyor ülkem insanı. 4 yıl öncesine kadar ben de dahilim buna. Neden 20 kat dedim, inanın abartmıyorum az bile çünkü işe yaramaz ve Android tarafında en dandik işlemcili telefonları Amerika'ya vermiyor değil veremiyor ve çifte standart benim insanım hak etmiyor. Ayrıca güncelleme politikası en berbatı dandiksungdur. Neden mi? Geçen yıl aldığın Note 10 Plus Android 12 alacak ama tepe model olan cihazlar içinde en geç alacak marka ve model. Ayrıca unutulmaması gereken bir başka konu, ikinci büyük güncelleme kesinlikle yavaşlatmak için yenisini alsınlar diye verilen güncellemedir.
Araştırması bedava yaklaşık 2 yıl önce İtalya'da ispatlandı bu güncelleme durumu. Yani kısa dedim uzun oldu ama gerçek şu ki üste alınacak telefonlardır Samsung'lar.
 

Geri
Yukarı