Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

Burada ne kastettiğini anlamak istiyorum ondan sordum anlatır mısın diye.

Samsung telefonlar iyi değil yenilikçi değil bir kere.

Ve güncelleme açısından alt sınıf telefonlarına güncelleme geliyor mu hayır.

Ve her sene telefon çıkarıyorlar latin alfabesinde harf kalmadı.

Tamam da adamlar ne yapacak, 2 yılda bir mi telefon çıkaracak? Alt sınıf telefonlarına gelmiyor olabilir zaten Sosyal'de önermeyenleri var. En az A50 üstü öneren görmüştüm bence de doğru yani. Bende Samsung Galaxy M51 sipariş ettim pişman olacağımı sanmıyorum ve gelince bir inceleme paylaşacağım.

Tamam da adamlar ne yapacak, 2 yılda bir mi telefon çıkaracak? Alt sınıf telefonlarına gelmiyor olabilir zaten Sosyal'de önermeyenleri var. En az A50 üstü öneren görmüştüm bence de doğru yani. Bende Samsung Galaxy M51 sipariş ettim pişman olacağımı sanmıyorum ve gelince bir inceleme paylaşacağım.

O zaman tartışıp canımızı sıkmaya gerek yok. Telefonunuz geldiğinde paylaşıcakmışınız o zaman yorumlarınızı objektif şekilde yazarsanız güzel olur.

Şimdiden hayırlı olsun.

O zaman tartışıp canımızı sıkmaya gerek yok. Telefonunuz geldiğinde paylaşıcakmışınız o zaman yorumlarınızı objektif şekilde yazarsanız güzel olur.

Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim telefon pazartesi gibi gelecek herhalde incelemeyi de çarşamba paylaşırım.

Eskiden alınabilirdi çünkü 1.500TL gibi bir fiyatı vardı ancak şimdi baktığında, 2500 lira gibi bir fiyatı var. Bu telefonu alana kadar Oppo, Realme, Samsung -orta segment telefonları- alınabilir.

Tabi doğrudur, bu konuda kesinlikle katılıyorum ama kötü bir telefon değil bence.
Oppo, yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Samsung 3 büyük güncelleme desteği veriyor. Nasıl güncelleme gelmiyor? Ayrıca çorap değiştir gibi çorap çıkarıyorlar ne demek?

Güncelleme gelmiyor derken? A10'a bile Android 10 geldi fakat Redmi Note 8'e hâlâ veremediler.
Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Hayırlı olsun.

Gayet yenilikçilerdir. Samsung DeX'i hatırlatırım.

Telefon çıkartmalarında problem yok bolca, Xiaomi'de tonlarca Redmi telefon çıkartıyor ona bakarsak?

Alt sınıf telefonlarına bal gibi güncelleme getiriyorlar. A10s satın aldıktan 1 ay sonra Android 10 güncellemesi aldım. Telefon çıktıktan, 8 ay sonra Android 10 güncellemesi aldı.

1604227765269.png

Firmaların bu yıl çıkardığı telefon sayıları burada. Xiaomi önderliği kapmış :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı