Neden Redmi Telefon Almamalıyız?

O bütçenin kralı Realme 6 :).
Ona da zam gelmiş :(.
Hepsiburada diğer yerlere göre daha uygun satıyordu. Ama onlarda stok bitince diğer yerlerde de fiyat yükseldi. Tekrar hepsiburada getirip uygun fiyattan satarsa güzel olur. Dolar da düşmüşken fiyatlar biraz olsun düşer umarım.

Bence de telefon o bütçenin kralı. Anneme almıştım. Abim de çok beğendi o da istiyor :)
 
Ben note 9 pro kullanıcısıyım tek sevmediğim olay ayarların aram kısmına yazığım bir şey 3 4 saniye gecikmeli geliyordu geçtiğimiz günlerde miui 12 gelmesiyle bu durum ortadan kalktı. Kasma donma hiç olmuyor ama telefon görüşmesi sırasında kulaklıktan ahizeye geçince karşıya ses gitmeyip bana da ses gelmediği oluyor kapatıp açınca düzeliyor. Bir de miui 12 ile uygulama reklamları ve uygulama animasyon kırılmaları bitti. 1 güncelleme bile beni bu kadar tatmin ettiyse daha fazla geliştirme ile neler olabilceğini göstermesi ve en önemlisi ekonomik olması yönüyle maalesef Redmi cıhazlara mecburuz. Bende isterim ios kullanmak ama bir öğrenci için şimdilik pek mümkün gözükmüyor. Ekstra olarak 5000 kusur batarya da inanılmaz güzel bir şey.
 
Ben Note 9 Pro kullanıcısıyım tek sevmediğim olay ayarların aram kısmına yazığım bir şey 3 4 saniye gecikmeli geliyordu geçtiğimiz günlerde MIUI 12 gelmesiyle bu durum ortadan kalktı. Kasma donma hiç olmuyor ama telefon görüşmesi sırasında kulaklıktan ahizeye geçince karşıya ses gitmeyip bana da ses gelmediği oluyor kapatıp açınca düzeliyor. Bir de MIUI 12 ile uygulama reklamları ve uygulama animasyon kırılmaları bitti. 1 güncelleme bile beni bu kadar tatmin ettiyse daha fazla geliştirme ile neler olabilceğini göstermesi ve en önemlisi ekonomik olması yönüyle maalesef Redmi cıhazlara mecburuz. Bende isterim iOS kullanmak ama bir öğrenci için şimdilik pek mümkün gözükmüyor. Ekstra olarak 5000 küsur batarya da inanılmaz güzel bir şey.

Redmi haricinde bir sürü ucuz telefon çıkartan marka var hocam. Mesela Realme 6 şu anda fiyat performans kralı. Aynı şekilde P40 Lite'da fiyat perfromans kralı. Realme, Oppo'nun alt markası yani tıpkı Redmi gibi fakat Realme için geliştirilen arayüz Realme telefonlara özel oluyor ve daha sade oluyor. Redmi telefonlara ise ağır bir arayüz veriliyor ve düzgün optimize edilemiyor.
 
Hocam bir sorum var Redmi Note 8 Pro hakkında ben bu telefonu almayı planlıyorum çevremde telefonu kullanan çok insan var ve hiçbiri olumsuz yorum yapmadı sizce alınmalımı yoksa sizin dediğiniz gibi Redmi telefon alınmamılı mı?
 
Kim ne derse desin samgung'un pabucu dama atıldı. Redmi 8A kullanıyorum hem şık hemde çok işlevsel ve güncellemeler ise on numara Daha fazzla fiyat verip daha düşük kalıteli modeller mi yoksa Xiaomi mi bence Xiaomi ...
Redmi'nin modelleri ucuz mu?

Nerdeyse birbirine yakın fiyatları var Realme veya Samsung M serileri ile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı