Neden sevgiliniz yok?

Benim iki yanım var. Birisi kızlar bana bakmaz, hiçbir zaman sevgilim olmayacak vesaire. Öbürü kızlardan daha önemli şeyler var. Bir de karşı cinsle iletişimim sıfır. Normal bir konuşmada bile geriliyorum. Heyecan fazla.

Benim iki yanım var. Birisi kızlar bana bakmaz, hiçbir zaman sevgilim olmayacak vesaire. Öbürü kızlardan daha önemli şeyler var. Bir de karşı cinsle iletişimim sıfır. Normal bir konuşmada bile geriliyorum. Heyecan fazla.
Ne kadar özgüvensiz bir yorum. Buna çözüm bulursanız elbet bir sevgiliniz, arkadaş çevreniz, kendine güveniniz olur. Kız konusunda biri olmaz öbürü olur her kız olacak değil ama asla olmayacak saçma bir düşünce yapısı.

Ne kadar özgüvensiz bir yorum. Buna çözüm bulursanız elbet bir sevgiliniz, arkadaş çevreniz, kendine güveniniz olur. Kız konusunda biri olmaz öbürü olur her kız olacak değil ama asla olmayacak saçma bir düşünce yapısı.
Özgüvensiz olduğumu kabul ediyorum. Zaten kendimde sevmediğim birsürü özelliğim var. Say say bitmez.

Genel olarak diğer insanlar tarafından tip olarak beğenilirim fakat sesim çok ince ve saçma çıkıyor bundan dolayı bir öz güven eksikliği var, aynı zamanda gerçekde duymuyorum denebilir.

Tipsiz değilim, fiziksel olarak hafif kilo dışında problemim yok. Ama kız olsam ben de erkek halimle ilişkiye girmezdim. Sosyal becerilerim kötü, doğuştan böyleyim. Depresif falan da değilim, ama küçüklüğümden beridir sosyal becerilerim yoktur, açacak konu bulamam. Fakat şaklabanım, güzel espriler yapıyorum arada. Kısaca benden olmaz. Belki bir gün aynı kafada biriyle karşılaşırsam olur. Zaten şu an şımarık ergenin tekiyim, her geçen gün eski düşüncelerimden utanıyorum. Ergenlik bitse de kurtulsam.

Tipsiz değilim, fiziksel olarak hafif kilo dışında problemim yok. Ama kız olsam ben de erkek halimle ilişkiye girmezdim. Sosyal becerilerim kötü, doğuştan böyleyim. Depresif falan da değilim, ama küçüklüğümden beridir sosyal becerilerim yoktur, açacak konu bulamam. Fakat şaklabanım, güzel espriler yapıyorum arada. Kısaca benden olmaz. Belki bir gün aynı kafada biriyle karşılaşırsam olur. Zaten şu an şımarık ergenin tekiyim, her geçen gün eski düşüncelerimden utanıyorum. Ergenlik bitse de kurtulsam.

Mesela şu an bu yorumu neden yazdığımı düşünüyorum. Çok garip gerçekten ergenlikte fikirlerin bu kadar çabuk değişmesi... Bu arada o hafif kilo dediğimi verdim :) Bu aralar iyi diyet yapıyorum keşke biraz daha motivasyonlu ve disiplinli olsam.

Son düzenleme:
Genelde sevgili türü şeylere "gereksiz" veya "saçma" diyenlerin hiçbirinin ya sevgilisi olmamıştır ya da yanlış kişiyle olmuşlardır. Bu yüzden böyle düşünmeleri bana tamamen saçma geliyor. Sevgilinin olması bence muazzam bir his, bunu insanların istememeleri çok ilginç.

Kızlara ilgim yok, tipsizim, çoğu zamanımı ya ailemle, ya bilgisayarımla, ya da spor salonunda geçiriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı