Neden sevgiliniz yok?

• Konuyu başlatan polS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 6.770
Fazla düz dobra insanım bir de genellikle erkeklerin çoğu kızların egosunu tatmin etmeye çalışıyor ben aptala aptal dediğim için kızlar hafiften nefret ediyor benden bir sorun umurumda mı hayır değil.

Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum, kişiliğim çoğu kızla uyuşmuyor. Bunlar bana göre ufak tefek sorunlar, en büyük sorun ise kızların egosu. Egosu en az kızla konuşsanız bile, bazı küçük sorunları bahane edip trip atabilir, soğuk davranabilir. Böyle davranıp kendi peşinden koşturtmaya çalışabilir. Egolarının sebebi de kızlara tapan erkeklerdir. Sırf sevgili olmak için saçma hareketler yapanından tut, hayvanlar gibi dişisi için dövüşen erkekler oldukça kızlar her zaman egolu olmaya devam edecektir. Kısaca zihniyet değişmeli.

Sene olmuş 2023. Son birkaç senedir sosyal medya yüzünden insanların bir yerleri çok kalktı. Bir kız veya bir erkek aynı anda 30 kişiyle konuşabiliyor. Hele biraz yakışıklı veya güzelse ego daha da tavan oluyor. Elimi sallasam ellisi mottosuyla bardak değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Kimsenin birbirine güveni kalmadı ve haklılar çünkü kimin ne yapacağı bu dönemde belli değil. İyi birini bulmak zor. Yazdıklarım en azından benim yaş aralıklarımda (22) olan şeyler.

Hiç olmazsa 3-4 kişiyle konuşmak, yedekler yapmak revaçta olduğu için ve asla sevgilisiz duramayan hep samimiyetsiz saçma sapan tavırları olan insanlar yüzünden yapasım gelmiyor (En sonuncusu dürüst, ahlaklı, tek derdi uğraş alanında kendisini geliştirmek olan, kötü alışkanlığı bile olmayan, asla yukarıda saydığım özellikleri taşımayan birisiydi, evet ben de öyle birisini görünce şaşırmıştım epey bir süre, arkadaş çevresinin de hepsini tanırdım gerçekten de öyle bir insan varmış ve hâla takdir ederim tek iyi ayrıldığım kız odur herhalde.) Sporcuyum, kendimi geliştirmeye adadım, halk oyunlarıyla ilgileniyorum, geziyorum, kitap okuyorum birkaç hobim daha var falan gayet güzel gidiyor kısacası tüm boş vaktimi kendime harcıyorum ve kendimi geliştirmek beni yeterince mutlu ediyor. Bana yazan ve bana yazarken muhtemelen bir kaç kişiye de aynı anda yazan kızlar denk geldiğinde de pek takmıyorum zaten bir süre sonra vazgeçiyorlar ya da engelliyorum. Bilmiyorum, büyük konuşmak istemem ama uzun süre daha yapasım yok mutluyum şu an, düzgün bir kızla tanışıp gerçekten hoşlanmadığım sürece bu iş zor, yapmam.

Hiç olmazsa 3-4 kişiyle konuşmak, yedekler yapmak revaçta olduğu için ve asla sevgilisiz duramayan hep samimiyetsiz saçma sapan tavırları olan insanlar yüzünden yapasım gelmiyor (En sonuncusu dürüst, ahlaklı, tek derdi uğraş alanında kendisini geliştirmek olan, kötü alışkanlığı bile olmayan, asla yukarıda saydığım özellikleri taşımayan birisiydi, evet ben de öyle birisini görünce şaşırmıştım epey bir süre, arkadaş çevresinin de hepsini tanırdım gerçekten de öyle bir insan varmış ve hâla takdir ederim tek iyi ayrıldığım kız odur herhalde.) Sporcuyum, kendimi geliştirmeye adadım, halk oyunlarıyla ilgileniyorum, geziyorum, kitap okuyorum birkaç hobim daha var falan gayet güzel gidiyor kısacası tüm boş vaktimi kendime harcıyorum ve kendimi geliştirmek beni yeterince mutlu ediyor. Bana yazan ve bana yazarken muhtemelen bir kaç kişiye de aynı anda yazan kızlar denk geldiğinde de pek takmıyorum zaten bir süre sonra vazgeçiyorlar ya da engelliyorum. Bilmiyorum, büyük konuşmak istemem ama uzun süre daha yapasım yok mutluyum şu an, düzgün bir kızla tanışıp gerçekten hoşlanmadığım sürece bu iş zor, yapmam.
Oğlum ben elendim, siz devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı