Hiçbir yerde sevilmiyorum, sevilemiyorum. Her yerde dışlanıyorum. Gerek okul olsun, gerek sosyal hayatım olsun. Bir insanın hiç dostu olmaz mı? Benim hiç yok. İlkokulda da beni aralarına almazlardı. Lise 3'teyim hâlâ daha arkadaşlarım beni aralarına almıyor. Sizce bu tiple, muhabbetle mi, neyle alakalı?
Aksini yaşıyorum erkeklerle konuşmak çok zor geliyor. Kızlarla arkadaş olmak için maskülenliğini bir tık kenara bırakman gerekiyor böyle olunca hepsi etrafını sarıyor eğlenceli ve samimi görüyorlar.
Maskülen kavramını anlayamadım tam olarak, araştırdım fakat anlatmak istediğinizi anlamadım sanırm, sınıfta 20 tane falan kız var önümde kızlar sağımda kızlar ama sorsan konuşurken utançtan yüzlerine bakamıyorum.
Maskülen kavramını anlayamadım tam olarak, araştırdım fakat anlatmak istediğinizi anlamadım sanırm, sınıfta 20 tane falan kız var önümde kızlar sağımda kızlar ama sorsan konuşurken utançtan yüzlerine bakamıyorum.
Maskülenlikten kastım itici derecede erkeksi davranmayı kastettim. Erkek adam öyle böyle algılarını kenara bırakıp biriyle sohbet edersen o kızın arkadaşları da zamanla seninle sohbet ediyor ve kız ortamın inanılmaz hızlı şekilde genişliyor.
Maskülenlikten kastım itici derecede erkeksi davranmayı kastettim. Erkek adam öyle böyle algılarını kenara bırakıp biriyle sohbet edersen o kızın arkadaşları da zamanla seninle sohbet ediyor ve kız ortamın inanılmaz hızlı şekilde genişliyor.