XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
İstemeden tanıştım ve şimdi yollarımızı ayıramıyorum.
Yaş 15, sınıf 10.
Meslek lisesine gidiyor musun? Hangi okulda okuyorsun başarı durumun nasıl ona göre cevap vereceğim.
İstemeden tanıştım ve şimdi yollarımızı ayıramıyorum.
Yaş 15, sınıf 10.
Sınıfta sürekli bana karşı "gıcık, mal, geri zekalı, salak" vs şeyler söyleniyor. Sürekli bu muameleyi görmekten bıktım, her türlü lakap takıyorlar, tüm sınıf gruplaşmış durumda benim tek arkadaş başka sınıfta ve sürekli paramı sömürüyor. Okulumu değiştirmek istiyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Sınıfta sürekli bana karşı "gıcık, mal, geri zekalı, salak" vs şeyler söyleniyor. Sürekli bu muameleyi görmekten bıktım, her türlü lakap takıyorlar, tüm sınıf gruplaşmış durumda benim tek arkadaş başka sınıfta ve sürekli paramı sömürüyor. Okulumu değiştirmek istiyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
"Kardeşim sal beni paramı yiyorsun zaten" dersen üstelemez bence.İstemeden tanıştım ve şimdi yollarımızı ayıramıyorum.
Ailene danışmak zorunda gibi bir şey olmuş ortada. Ama söylemen en iyisi.Okulumu değiştirmek istiyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Meslek lisesine gidiyor musun? Hangi okulda okuyorsun başarı durumun nasıl ona göre cevap vereceğim.
Çok programlı Anadolu lisesi ama şehrin en istenilmeyen lisesi. Her türlü pislik, uyuşturucu, sigara, alkol falan var. Başarı durumum vasatın altı.
Neden sana böyle davranıyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.