Belki genel kitle olarak bahsetmiştir, Sony'nin telefonları tutmuyor ya.Sony sevmiyorsunuz derken?
Pahalı olmasının sebebi kaliteli yapması, 2 farklı telefonun fiyatını sadece aynı çip'i kullanıyor diye yorumlamak yanlış gibi geldi bana.Eğer telefonlarından söz ediyorsanız;
Yenilikten yoksun, rakiplerinden daha kötü özelliği olmasına rağmen 4-5 kat pahalı olması. Birçok etken var, bir kişi telefon alırken fiyatına göre aldığı özelliklere bakar. Rakip firma SD888'li telefonu 500-600 Dolar'a satıyorsa ve sen yeni bir telefon çıkarıp 2700 Dolar istiyorsan işte o zaman neden sevilip alınasın ki?
Onun dışında diğer işlerinde gayet başarılı bir şirket, tek eksisi telefon kısmındaki beceriksizliği.
Pahalılık her zaman daha kaliteli demek değildir hocam.Pahalı olmasının sebebi kaliteli yapması, 2 farklı telefonun fiyatını sadece aynı çip'i kullanıyor diye yorumlamak yanlış gibi geldi bana.
Pahalı olmasının sebebi kaliteli yapması, 2 farklı telefonun fiyatını sadece aynı Çipi kullanıyor diye yorumlamak yanlış gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.