Ubisoft'u neden sevmiyorsunuz?

Ben seviyorum.
R6'de ranked maçlarda hostage modunu kaldırmasaydı çok daha fazla severdim. Hostage'ın kafasına Fuze atmak en sevdiğim şeylerden biriydi Ubisoft hakkında.

Çok fazla Ubisoft oyunu oynamam genelde sadece R6 oynarım 2017 den beri oynuyorum.Oyunun içine etmeye başladılar bana göre çok boş şey geldi.Optimizasyon sorunları arttı sunucu sorunları arttı.Bug çok yok ama bana göre git gide oyunun tadını kaçırdılar güncellemelerle.Eski grafikleri çok çok daha iyiydi.Oyun E-spora yöneldiğinden beri tadı kaçtı bende.Sorun E-spora yönelmeleri değildi güncellemelerle sadece CS gibi aim oyununa dönüştürmeleri.Başka arkadaşımda AC oyunundan muzdarip böyle böyle sebepler işte...

Arkadaşlar, forumda Ubisoft'a karşı bir kin, düşmanlık var. Eski AC oyunları gayet güzel bence. Neden Bugisoft vesaire şeyler söylüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugisoft denmesinin sebebi oyunları geliştirmek için acele ediyor oluşları, bu adamlar gerçekten oyunları üzerinde kafa patlatmıyor ve ciddi uğraş sergilemiyorlar. Bir an önce çıksın da parasını alalım kafasındalar, bu kafada geliştirilen bir oyunun kaliteli olma şansı yok.

Güzel tek bir oyun çıkarınca fabrikasyon aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymasını sevmiyoruz. Arada bir güzel oyun yapıyorlar, oyun beğenildiğinde peşinden kusturacak kadar seri üretim ruhsuz oyunu basıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı