- Makaleler
- 4
Çok rahat bir program. Tek tuşla tüm müzikleri indirebiliyorsun.
Herkes Spotify kullanıyor.
Herkes Spotify kullanıyor. Spotify'ın ne gibi avantajı var? Neden YouTube MP3'ten şarkı indirmek yerine herkes Spotify kullanıyor? Bunu açıklayabilir misiniz.
Youtube'dan mp3 indirmek korsan oluyor.
Herkese ücretsiz ama oradaki reklamlardan para kazanıyorlar. Yani adamların kazanç kaynağını baltalıyoruz bu yüzden.Herkese ücretsiz paylaşılan bir şeyi indirmiş olmanın neyi korsan oluyor?
Evet katılıyorum adil değil. Ama korsan da değil.Herkese ücretsiz ama oradaki reklamlardan para kazanıyorlar. Yani adamların kazanç kaynağını baltalıyoruz bu yüzden.
Bence korsan.Evet katılıyorum adil değil. Ama korsan da değil.
Herkes Spotify kullanıyor. Spotify'ın ne gibi avantajı var? Neden YouTube MP3'ten şarkı indirmek yerine herkes Spotify kullanıyor? Bunu açıklayabilir misiniz?
Ben kullanıyorum.7-8 ay Premium kullanıp, yaklaşık 1-2 ay ücretsiz versiyonunu kullandım. Premium iseniz kullanmanızı öneriyorum, yoksa bulaşmayın bile. Ücretsiz versiyonunu kullanabilen varsa adını çerçevelettirip duvarlara asalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.