Neden sürekli yazılıma nasıl başlanır konuları açılıyor?

Burayı bazı insanlar google gibi kullanıyor maalesef buraya yazıp cevap bekleyeceğine google'a yazıp 1 dakikada bulacak cevabı ama buraya yazıyor anlamak güç...

Çok merak ettim. Bu konudan onlarca hatta yüzlerce var. Dalga geçmek içinmi açıyorlar sizce? Önceki konulara bakıp öğrenebilirler.

Şu devirde tek kurtulmanın yolu yazılım çünkü gelecekte şu an gördüğün işlerin çoğu olmayacak o yüzden diyoruz "yazılım öğrenin yazılım öğretin" diye. En temelinden bir Phython bilginiz olsa bile ileride önünüze klavye koyulduğunda bir şeyler yazabilirsiniz. Tek çare Yazılım!

Çok merak ettim. Bu konudan onlarca hatta yüzlerce var. Dalga geçmek içinmi açıyorlar sizce? Önceki konulara bakıp öğrenebilirler.

İnsanlar YouTube'daki videolardan, ülkemizdeki ekonomik durumlardan dolayı ve yazılım yapanların dolar üzerinden kazandığı düşündüğü için malum 1 dolar 20 TL. Google ile de uğraşmak istemediği için açıyorlar.

Şu devirde tek kurtulmanın yolu yazılım çünkü gelecekte şu an gördüğün işlerin çoğu olmayacak o yüzden diyoruz "yazılım öğrenin yazılım öğretin" diye. En temelinden bir Phython bilginiz olsa bile ileride önünüze klavye koyulduğunda bir şeyler yazabilirsiniz. Tek çare Yazılım!
Ne alaka hocam, diğer konulara baksınlar o zaman.

Şu devirde tek kurtulmanın yolu yazılım çünkü gelecekte şu an gördüğün işlerin çoğu olmayacak o yüzden diyoruz "yazılım öğrenin yazılım öğretin" diye. En temelinden bir phython

Burayı bazı insanlar Google gibi kullanıyor maalesef buraya yazıp cevap bekleyeceğine Google'a yazıp 1 dakikada bulacak cevabı ama buraya yazıyor anlamak güç...

Aynen hocam, bir konu gördüm adam PS 5 mi almalıyım yoksa PS 4 mü diyor, konunun altınada bütçe sorunu yok yazmış😁😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı