MuhammetBeyefendi
Picopat
Çok merak ettim. Bu konudan onlarca hatta yüzlerce var. Dalga geçmek içinmi açıyorlar sizce? Önceki konulara bakıp öğrenebilirler.
Çok merak ettim. Bu konudan onlarca hatta yüzlerce var. Dalga geçmek içinmi açıyorlar sizce? Önceki konulara bakıp öğrenebilirler.
Sana önerim yazılım öğren kurtulursun.
Tek çare yazılım!
Hayır değil. Fakat bilen kişi bilmeyenden 1 adım daha önde olur.
Ne alaka hocam, diğer konulara baksınlar o zaman.Şu devirde tek kurtulmanın yolu yazılım çünkü gelecekte şu an gördüğün işlerin çoğu olmayacak o yüzden diyoruz "yazılım öğrenin yazılım öğretin" diye. En temelinden bir Phython bilginiz olsa bile ileride önünüze klavye koyulduğunda bir şeyler yazabilirsiniz. Tek çare Yazılım!
Şu devirde tek kurtulmanın yolu yazılım çünkü gelecekte şu an gördüğün işlerin çoğu olmayacak o yüzden diyoruz "yazılım öğrenin yazılım öğretin" diye. En temelinden bir phython
Burayı bazı insanlar Google gibi kullanıyor maalesef buraya yazıp cevap bekleyeceğine Google'a yazıp 1 dakikada bulacak cevabı ama buraya yazıyor anlamak güç...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.