Neden tüm ergenler puff kullanıyor?

balkann

Decapat
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
2.242
Makaleler
1
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Liseye gidiyorum, açıkçası öyle inek bir çocuk değilim sosyal okulumdaki herkes gibi bir insanım. Okulun yarısı puff içiyor. Bana çok kez teklif edildi fakat denemek istemedim. Tadı güzel olabilir fakat ciğerler için sağlığı kanıtlanmamış bir ürünü kullanmak mantıklı gelmiyor. Spor yaptığımdan böyle bir riske girmek istemiyorum. Bazı arkadaşlarım dahil herkes neden puff içiyor? Tadı güzel demek bahane olamaz bana kalırsa tadı daha iyi olan bir sürü farklı alternatif vardır.
 
Eskiden bu soruyu sorsan nikotin bağımlılığı derdim, ama şuan sorduğuna göre tamamen çevre ve sosyal medya etkisi. Çocuk sigara içmiyor nikotin ihtiyacı yok bi anda sigaradan bile zararlı olabilecek bir cihaza başlıyor saçmalık....
 
Aslında değişik bir hobi bence. Boş zamanlarda, YouTube'da video izlerken bir yandan tatlı aromalı puff.

Sigara gibi leş bir koku, iğrenç tat bırakmıyor. Her zaman her yerde kullanabiliyorsun.

Bugün pamuk şekerli vozolumu bırakıp bir dal yaktım, 1 duman sonrası vozola geri döndüm.
 

Hemde sağlığa zararlı. Boşver içsinler sen içmemekle doğrusunu yapıyorsun. Ilerde bir hastalığa yakalandıklarında anlarlar puff içmenin ne kadar havalı olduğunu.
 
"Neden tüm ergenler..." şeklinde cümle kuran kişi "liseye" gidiyormuş. 🤦‍♂️

Ben de ergenim fakat aklımı kullanabiliyorum. Lise çağında sağlığı kanıtlanmamış bir şeyi içipte ciğerlerimi 50'li 60'lı yaşlar için riske atmıyorum. Ayrıca ergen kötü bir kelime değil. Ben neden tüm yetişkinler sigara kullanıyor deyip 40 yaşında olsam çok farklı bir anlam ifade edeceğimi sanmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı