Neden Twitch botu konusunda alay ediliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mehmetkokcu

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Burada neden böyle insanlar var? Ben kendime bir gelir kapısı elde etmek istiyorum, nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum; millet, kafasına göre alay etmiş, dalga geçmiş ama ben daha cevap veremeden konum kilitlenmiş. Şaka gibisiniz.

Keşke insanlar kazandığım para helal mi diye sorgulasa. Botlara reklam izletince kazanırsınız. Yazılım biliyorsanız yaparsınız. Arkadaşım o şekilde okulun sitesine atmıştı bir gün sabah ders programı görüntülemesi 900 küsurden 2000'e çıkmıştı. Güçlü bir işlemci ve fazlasıyla da RAM lazım.

Alay edilmeyi hak ediyorsunuz çünkü. İnsanlar 10 izleyici kazanmak için aylarca çalışıyor, siz bot yapmak istiyorsunuz.

Asıl sizin gibi zihniyetler hak ediyor bunu, benim aldığım hizmet sadece "abone ol" butonunu açmak içindir, gider bot takipçi de alırdım ama yapmadım, 2 ay gibi kısa bir sürede 150 küsur takipçiye ulaştım ve ortalama 10-15 izleniyorum zaten. Benim buradaki amacım bu insanlar bu izleyicileri nasıl satıyor, nereden yapıyorlar bunu öğrenmek istedim ki eğer tam olarak öğrenirsem bir site kurup bunun ticaretini yapmaktı niyetim.

Asıl sizin gibi zihniyetler hak ediyor bunu, benim aldığım hizmet sadece "abone ol" butonunu açmak içindir, gider bot takipçi de alırdım ama yapmadım, 2 ay gibi kısa bir sürede 150 küsur takipçiye ulaştım ve ortalama 10-15 izleniyorum zaten. Benim buradaki amacım bu insanlar bu izleyicileri nasıl satıyor, nereden yapıyorlar bunu öğrenmek istedim ki eğer tam olarak öğrenirsem bir site kurup bunun ticaretini yapmaktı niyetim.
Tabii, sizin hak yeme zihniyetiniz çok normal, bizim zihniyetimiz sorunlu. Anladım. Ticaretini yapacaksanız onu orada söyleyeceksiniz.

Burada neden böyle insanlar var? Ben kendime bir gelir kapısı elde etmek istiyorum, nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum; millet, kafasına göre alay etmiş, dalga geçmiş ama ben daha cevap veremeden konum kilitlenmiş. Şaka gibisiniz.

İnsanların hakkına giriyorsunuz insanlar o kadar uğraşıyor bir tane insan geliyor bot basıyor empati kurun 2 gün sonra zaten ban yersiniz.

Peki kazanıcağınız para helal mi? Sizce.

İnsanların hakkına giriyorsunuz insanlar o kadar uğraşıyor bir tane insan geliyor bot basıyor empati kurun 2 gün sonra zaten ban yersiniz.

Peki kazanıcağınız para helal mi? Sizce.

Siz sanıyorsunuz ki büyük yayıncıların izleyicileri çok normal herkes %100 Türk ve aktif. :) neyse fazla uzatmayacağım siz her şeyin en iyisini biliyorsunuz bu şekilde muhalefet olmaya devam edin.

Siz sanıyorsunuz ki büyük yayıncıların izleyicileri çok normal herkes %100 Türk ve aktif. :)
Mesela Elraenn üzerinden gidelim. 20 bin, 30 bin izleniyor. Sanırım 5 bin abonesi var. Kendisinin bot bastığını düşünmüyorum bu yüzden.
siz her şeyin en iyisini biliyorsunuz
Burada kimse her şeyin veya bir şeyin en iyisini bildiğini iddia etmedi.
bu şekilde muhalefet olmaya devam edin.
Etik olmayan veya görüşüne uymayan bir şeye muhalefet olmak herkesin hakkı.

Tabii, sizin hak yeme zihniyetiniz çok normal, bizim zihniyetimiz sorunlu. Anladım. Ticaretini yapacaksanız onu orada söyleyeceksiniz.
Orada söyleyip ya da söylememesi sizi alakadar etmez. Sadece nasıl yapılıyor diye sormuş. Bize düşen bilen varsa söylemek bilmez isek söylememek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı