Neden Windows 7 öneriliyor?

İlatem

Centipat
Makaleler
5
Bilgisinden bilgisizine birçok kişi Windows 7 öneriyor, hayır güzel de değil, 20 yıllık HD 3650'li bilgisayarın olur kurarsın evet, adam gelmiş i7 4790K ve SSD olan sisteme W7 kaldırmaz diyor. Evet bu adam forumda dolaşıyor ve insanlara bilgi veriyor. (yav gardaşım emesconfik gir işlemci tiki aç FPS 2K oluyor) sorunlu bir işletim sistemi, eski oyunlar hariç herhangi bir FPS yükselmesi de yapmıyor, çözemedim gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisinden bilgisizine birçok kişi Windows 7 öneriyor, hayır güzel de değil, 20 yıllık HD 3650'li bilgisayarın olur kurarsın evet, adam gelmiş i7 4790K ve SSD olan sisteme W7 kaldırmaz diyor. Evet bu adam forumda dolaşıyor ve insanlara bilgi veriyor. (yav gardaşım emesconfik gir işlemci tiki aç FPS 2K oluyor) sorunlu bir işletim sistemi, eski oyunlar hariç herhangi bir FPS yükselmesi de yapmıyor, çözemedim gerçekten.
Kim diyormuş onu ya?

Bu forumda takılacaksan uzak durman gereken kategoriler ve insan tipleri var, özellikle konu dışı kısmına hiç girme birde işletim sistemi önerisinde diğer insanların yorumlarını asla ama asla okuma kendi fikrini söyle çık yoksa böyle konu açarsın.

Hala güncelleme alıp optimize edilse kullanılır ama ne güncelleme alıyor ne bir şey alıyor platformlar bile desteği kesti kesecek sayılır şu an hala öneren kişinin aklında sorun vardır bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı