Neden Xbox Series X bu kadar övülüyor?

Çok doğru konuştunuz.

Cidden bu durumun nelere yol açacağını merak ediyorum. Umarım iyi şeylere yol açar.

2016 da Xbox One sahibiydim 2019 da PS4 Pro sahibi oldum ikisinide kullanmış biri olarak GamePass'i katmadan kendi kullanıcı deneyimimi neden ikisinede 600TL vermek gerekmediğini açıklayayım.

EA access Xboxta yıllık 45TL idi PS de 179 ve Xbox EA Access'te daha çok oyun var. EA Access yaramaz dersen sadece Mart ayında yeni FIFA'yı vermesi bile yeterli. Battlefield, Battlefront, Mirrors Edge, NFS vb saymıyorum bile. Yıllık Gold üyelikle PS Plus aynı fiyat fakat hem Xbox Gold'a gelen beleş oyunlar daha iyi oluyor genelleme yaparsak hemde geriye uyumluluktan dolayı aylık 4 adet oyunla geliyordu. Hala 4 mü bilmiyorum.

Bu yüzden oyuna vercek paran varsa PS yoksa Xbox alacaksın. GamePass'te yoktu bende Xbox varken oda ayrı bir konu. O zaten süper bir şey. Yeni çıkmış bir oyunu hemen alacaksan ikisindede hemen hemen aynı paradır indirimdede hemen hemen aynı paraya düşer o konu doğru ama zaten onu vercek paran varsa PS al diyorum bende özel oyunları oynamak için.

Bu arada Xbox öven falanda yok her zaman PS övülür PS alınır. PS kafeye gidilir. Hemen hemen herkesin elinden bir PS geçmiştir veya eli değmiştir Xbox değmemiştir. Bende PS almaya evden çıkıp Xbox one 1tb + 2kol +2 oyun +Lenovo laptop 1500TL kampanyasını görünce satış görevlisininde abi bu Laptop 900TL bunu 600 700'e satsan zaten sana 900'e gelecek alet, Xbox'ta güzel al bir bunu dene demesiyle tanıştım Xbox ile.

Daha güçlü olmadığını gördük. Mark cerny her şey teraflops değil diyordu. Testlerde gördük sonucu.

Yazılım sal.

Kendileri bile en güçlü konsol derken en güçlü Xbox olarak değiştiler. En güçlü olduğuna emin misiniz?

Yazılımsal sorunlar var yeni yama ile düzeltildi bazı sorunlar 2021'de tamaen haledecekler yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Yazılımsal.

Yazılımsal sorunlar var yeni yama ile düzeltildi bazı sorunlar 2021'de tamamen halledecekler yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Şu an için yanlış bilgilendirme değil gibi duruyor. Mesela Assassin's Creed Valhalla'ya yama geldi ama dinamik çözünürlük PlayStation 5'in altına düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…