Custom ROM Nedir, nasıl atılır?

efeekw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2020 yılından beri kullandığım telefonum Samsung Galaxy A10s son 1 yıldır çok işlevsiz. İşlevsizden kastım menüde, Instagram'da, WhatsApp'da bile kasıyor, donuyor ve takılıyor. Sanırım Custom ROM atarsam telefonu bir nebzede olsa rahatlatmış olurum ama hakkında hiçbir bilgim yok. Custom ROM genel olarak nedir? Nasıl atılır? Sorunuma bir nebze de olsa çözüm olur mu? Güvenilir bir Custom ROM nereden bulabilirim? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu telefonda profosyonelim, eski cihazim olur kendisi.(ve nefret ediyorum)
XDA'da unofficial TWRP'si var cihazin, cihaza ozel ROM yok ama A64 a/b GSI lineage mukemmel calisiyor.
Kurduktan sonra telefon cag atladi resmen.
Kurulumda yardimci olurum.

Hayir, GApps kurmayinca telefon cok daha iyi calisiyor.

Hayir, GSI LineageOS One UI'den cok daha iyi calisiyor. Rezil bir stock ROM'u var cihazin.

Bu telefonda gercekten gozle gorulebilir bir performans artisi yasaniyor hoca, TWRP imaji dogru.

Stock olarak kullanilabilecek bir telefon degil gercekten, LineageOS ucuruyor bu telefonu.

Hocam bende şu an A10s var aynı cihaz var ve çok fazla sorun yaşıyorum bana yardımcı olun ne olur size ulaşabilecegim bir adres verin lütfen.

Hocam bende şu an A10s var aynı cihaz var ve çok fazla sorun yaşıyorum bana yardımcı olun ne olur size ulaşabilecegim bir adres verin lütfen.

Buraya katılıp ROM'lara bakabilirsin. Kendisi de zaten orada. Technopat'i kullanmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı