Need for Speed: Most Wanted (2005) başındaki BMW M3 nereden geldi?

Hızlı ve öfkelideki gibi olabilir. Hızlı ve öfkelinin ilk filminden sonrada prelude diye bir kısım var 2. filmdeki Nissan'ı alma hikayesinin anlatıldığı. MW'dede öyle bir şey olmuş olabilir suprayı satıp BMW'yi almış olabilir.

Oyunu açarken ana menüye gelmeden başlayan bir ara sahne var, yarış orada anlatılıyor ayrıca her çete üyesini yendikten sonra gelen ekip üyeleri hikaye ile alakalı bir kısmı tamamlıyor.

Oralar farklı "flashback" diyor arkadaş.
 
Bu kadar özel GTR bir arabayı muhtemelen "player" çalıyor.
Biraz internette gezindim. En kuvvetli ihtimal çalmış olması. 2000 başlarında bu kadar özel "GTR" bir arabayı satın alması çok zor/imkansız, o bir Le Mans arabası.
 
Bu kadar özel GTR bir arabayı muhtemelen "Player" çalıyor.
Biraz internette gezindim. En kuvvetli ihtimal çalmış olması. 2000 başlarında bu kadar özel "GTR" bir arabayı satın alması çok zor/imkansız, o bir le mans arabası.

Evet bunu bende duymuştum ve bazıları NFS Pro streetdeki pistten çaldığını iddia ediyor.
Bak bu teoriler de mantıklı geldi bana.
Hatta oyundaki araç satın alma yeri (galeri) de bile yok M3 GTR.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210816-003500.png
    Screenshot_20210816-003500.png
    258,7 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Oyunun betasında normalde bize M3 verip onu M3 GTR'a çevirecektik. Belki Supra'dan sonda m3'ü alıp modifiye etmiş olabilir şimdi ki hali ile. Belki bize Mia'nın hediyesidir. Ea keşke zamanında bunları daha detaylı anlatsa keşke zamanında.
 
Oyunun betasında normalde bize M3 verip onu M3 GTR'a çevirecektik. Belki Supra'dan sonda m3'ü alıp modifiye etmiş olabilir şimdi ki hali ile. Belki bize Mia'nın hediyesidir. EA keşke zamanında bunları daha detaylı anlatsa keşke zamanında.

Keşke ya aklımızda ki sorular gider di en azından.
Adamlar zamaninda ne oyun yapmış be şimdiki NFS'ler iyi değil, heat biraz güzel gibiydi hikaye olarak onun dışında Payback berbat.
 

Geri
Yukarı