Need for Speed Most Wanted 2005 nasıl indirilebilir?

648148

Centipat
Selam arkadaşlar, yeni sisteme geçtim. Riske atmak istemiyorum oyunun orijinali veya CD'si bende yok. En güvenilir şekilde virüs kapmadan Need for Speed Most Wanted 2005 nereden indirebilirim? Teşekkürler.

Bir ara Need for Speed'in resmi Discord sunucusunda desteği kalkmış olan oyunların linkleri bulunduruluyordu. ProStreet'e kadar olan tüm eski oyunlara buradan erişebilirsin.

Bir ara Need for Speed'in resmi Discord sunucusunda desteği kalkmış olan oyunların linkleri bulunduruluyordu. ProStreet'e kadar olan tüm eski oyunlara buradan erişebilirsin.
Hocam Pro Street'i daha önce indirip kurmuştum başka bir yerden ama oyun yeni profil oluşturma ekranında donup kalıyordu. Sizin attığınız linkten de indirdim şimdi ve yine aynı sorun. Acaba Windows 10'da mı bu oyun sorunlu?

Hocam hala korkumdan indiremedim galiba CD'sini falan bulmaya çalışacağım zorda olsa sistem tertemiz yeni kıyamıyorum
Hocam ben bu kaynaklardan indirdim 2005'i, Carbon'u ve ProStreet'i. Hiçbir problem de yaşamadım. Güvenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı