![]()
Video games released in 2005 - Old Games Download
oldgamesdownload.com
Bu siteye bir bakın, ben buradan indirmiştim Underground'u. Belirli bir GB'ye kadar bir günde indiriyor galiba, bir yerden sonra bekletiyor bir süre ama eninde sonunda indiriyordu.
Evet ben de ara ara açar oynarım Undergroundları ve Most Wanted'iHocam bilmiyorum biraz korkuyorum ama oynamayı da çok istiyorum kafa rahatlar biraz
Hocam Pro Street'i daha önce indirip kurmuştum başka bir yerden ama oyun yeni profil oluşturma ekranında donup kalıyordu. Sizin attığınız linkten de indirdim şimdi ve yine aynı sorun. Acaba Windows 10'da mı bu oyun sorunlu?Bir ara Need for Speed'in resmi Discord sunucusunda desteği kalkmış olan oyunların linkleri bulunduruluyordu. ProStreet'e kadar olan tüm eski oyunlara buradan erişebilirsin.
Bir ara Need for Speed'in resmi Discord sunucusunda desteği kalkmış olan oyunların linkleri bulunduruluyordu. ProStreet'e kadar olan tüm eski oyunlara buradan erişebilirsin.
Hocam ben bu kaynaklardan indirdim 2005'i, Carbon'u ve ProStreet'i. Hiçbir problem de yaşamadım. Güvenebilirsiniz.Hocam hala korkumdan indiremedim galiba CD'sini falan bulmaya çalışacağım zorda olsa sistem tertemiz yeni kıyamıyorum
Hocam ben bu kaynaklardan indirdim 2005'i, Carbon'u ve ProStreet'i. Hiçbir problem de yaşamadım. Güvenebilirsiniz.
Sonucu söyler misiniz hocam? Üzerinden neredeyse 3 gün geçecek.Deneyeceğim hocam teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.