Need for Speed: Most Wanted (2005) tadı

GTS gayet de simülasyon. Forza Horizon kesinlikle Arcade ama Motorsports'un simülasyona daha yakın olduğunu düşünüyorum. En önemlisi Grid'in neresi simülasyon onu anlamadım :D
Hocam imkanınız varsa Asetto Corsa gibi bir oyunu denemenizi tavsiye ederim. Anlatılabilecek bir şey değil, görmeniz lazım. Oynayınca anlayacaksınız ki bunlar oyuncak arabadan farksız. Gran Turismo 6'yı ilk oynadığım gün aynı şeyi ben de yaşadım ki artık dış destekler olmadan rahatça oynayabiliyorum.

Hocam imkanınız varsa Asetto Corsa gibi bir oyunu denemenizi tavsiye ederim. Anlatılabilecek bir şey değil, görmeniz lazım. Oynayınca anlayacaksınız ki bunlar oyuncak arabadan farksız.
Asseto'yu oynamadım epey öneriliyor ancak genelde drift videolarına denk geldim ve simülasyon gibi gelmedi bana pek. Tabi oynamadan bir şey diyemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda Grid 2019 ilk bakış var artık gerisi size kalmış.

Evet izlemiştim o videoyu. İşin güzel yani stok golf ile bitiriyor. :D

Ben tugay aloğlu'nun NFS Most Wanted yayınında arkadaşın biri chat kısmına yazmıştı ağzım açık kalmıştı.
Evet izlemiştim o videoyu. İşin güzel yani stok golf ile bitiriyor. :D

Varsa video link atar mısınız o adamın izleyeyim.

Most Wanted çok zevkli bir oyun kariyer modu oyunu eğlenceli yapıyor Most Wanted freerom oynancak bir oyun değil bence oyunun keyfi hikayesinde razoru her gördüğümüzde artan hırsımız ah eski günler ama bence Underground 2 varken MW benim için 2. planda olur U2 tam bir freerom ya da yarış yapma oyunu gerek modikasyon seçenekleriyle gerek verdiği zevkle U2 bence.
Need for Speed serisinin birkaç oyunu hariç çoğusunu oynamış biri olarak. Heat dahil. NFS oyunları arasında benim için NFS 2005 en iyi sürüş hissiyatı/mekaniği olan oyundur. Yeni oyunlarının hepsinde anlamadığım ve sevemediğim bir sürüş tarzı var. Sanki arabayı ben sürmüyorum da oto pilotta hafif sağ sol yapıyorum. Bilmiyorum o his nasıl anlatılır fakat belki anlayanlar anlamıştır. NFS Most Wanted 2005'teki sürüş hissiyatı, özgürlük hiçbir oyununda yok. Arabalar robot gibi sanki yoldan çıkmıyor hiç ben hafif sağ sol yapıyorum, drift yapıp dönüyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Bana bu hissiyatı yaşatabilecek bir oyun var mıdır piyasada?

Kara liste yarışlarında yaşadığımız heyecan. Pink slip tutturamadığımız zaman gelen üzüntü. Earlin bizi kanser yaptığı sprint. Ming'in gallardosunu çıkarmak için Save'den dönmek...

Good old days...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı