Need for Speed Payback hâla alınır mı?

bu zevkler ve renkler meselesi. Bana göre 7 liraya bile alınmaz ama sen seviyorsan oynayacaksan bu tür simulasyon oyunlarını yapıştır gitsin. 70 lira günümüz oyunları için çok fazla değil.
 
Aynı fiyata Forza Horizon 3 Standart Edition bulunuyor Microsoft Store'de. İki oyunu da oynadım ve bana soracak olursanız kesinlikle Forza Horizon 3'ü öneriyorum. PC versiyonunda optimizasyonu biraz sıkıntılı fakat konsolda oynayacaksanız kesinlikle alın derim. Sorunuza gelirsek, oyun hala oynanıyor ve çevrimiçi yarış çok beklemeden bulabiliyorsunuz lakin araç çeşitliliği az maalesef.
 
70₺ fiyatı nedeniyle alınmaz diye düşünüyorum. Ama araba sesleri ve mekanikleri olarak gayet keyifli. Araba çeşitliliği de oldukça az. Nfs motor seslerini çok iyi yansıtan bir oyun; Ferrari olmaması beni çok üzdü mesela.
 
İçerik ve kalite bakımından nfs şu anda forza ile boy ölçüşebilecek durumda değil. Mobil oyundan hallice sürüş fizikleri kafadan bitiriyor nfs'yi. Bunun yanında 3 oyundur aynı modifikasyon seçenekleri, payback de bildiğin jackpot makinesinden performans parçası düşürmeye çalışmak falan derken bayağı dağıldılar zaten. Bir sonraki oyunu da Ghost Games yerine Criterion yapacak diye okumuştum. Belliki 3. oyunda anladılar bu işi beceremediklerini. 10 lira da olsa uzak durulmalı bence. Gamepass ile FH4'e bir bakın derim.
 
Zevk meselesi hızlı ve öfkeli seviyorsan tam sana göre ama yok sokak yarışı istiyorum diyorsan bence alma ya heat ya da 2015 al tavsiyem.
 

Geri
Yukarı