Merhaba. Need for Speed serisi indirime girdi. Bayağı bir düşmüş. Seven varsa alsın. 25 50 liraya bu zamanda oyun bulamayız. 18 Eylül'e kadar alacaklarınızı alın.
Merhaba. Need for Speed serisi indirime girdi. Bayağı bir düşmüş. Seven varsa alsın. 25 50 liraya bu zamanda oyun bulamayız. 18 Eylül'e kadar alacaklarınızı alın.
Heat ben beğendim. Hikaye falan öyle takılıp bitirilir sonra yarışlarda takılırsın, beğendiğin arabaları modifiye eder denersin. Bence fena değil hele bu fiyata.
Araba oyunu sevenler için fena değil. Alınabilir ama bana hiçbir araba oyunu NFS U2'nin zevkini vermiyor. Hala arada indiriyorum kariyer yapıyorum kaç yıllık oyun çok zevkli geliyor. Forza 5 bile bana onun verdiği zevki vermiyor ama şu da bir gerçek güncel oyunlardan da en iyisi Forza 5.
Zamanında Heat ve Payback'i indirimle toplam 50 liraya mı ne almıştım. Heat'a UNITE kurunca oyun başka bir şeye dönüşüyor. Payback'i indiremedim, gerek de duymuyorum hesapta kalsın yeter. MW'yi daha önce oynamıştım, bence kötü bir oyun.
Zamanında Heat ve Payback'i indirimle toplam 50 liraya mı ne almıştım. Heat'a UNITE kurunca oyun başka bir şeye dönüşüyor. Payback'i indiremedim, gerek de duymuyorum hesapta kalsın yeter. MW'yi daha önce oynamıştım, bence kötü bir oyun.