Need for Speed Unbound alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. 2-3 gün önce Steam'de Need for Speed Heat'in indirimde olduğu görüp aldım ve oyunu çok sevdim. Şimdi de Epic'te şu an 85 TL civarı olan Need for Speed Unbound'u almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Yoksa 85 TL'ye alınamayacak kadar kötü mü?

Klasik polisten kaçma ve kovalamaca oyunu. Grafikleri yüzünden baya bir eleştiriye tutuldu çizgi roman tarzında olduğu için diye özellikle. Fakat yarış oyunlarında çok seçici olmayan birisi olarak ve grafikleri de tam sevdiğim tarzda olduğu için severek oynadım. Görevleri vs vs yine aynı mantıkta ilerliyor. Bütçeniz var ise verebileceğiniz ve NFS serisini seviyor iseniz alınabilecek bir oyun.

Merhaba. 2-3 gün önce Steam'de Need for Speed Heat'in indirimde olduğu görüp aldım ve oyunu çok sevdim. Şimdi de Epic'te şu an 85 TL civarı olan Need for Speed Unbound'u almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Yoksa 85 TL'ye alınamayacak kadar kötü mü?
Gameplay videolarına ve incelemelere bakabilirsin. Ben şahsen oyunu sevmedim ve Heat bana daha güzel geldi. Ama ana fiyatının 1200TL olduğunu düşünürsek 85TL'ye alınabilecek bir oyun. Konudan ayrı olarak Heat'e sahip olduğunu söylemişsin. Unite mod kurarak grafikleri daha iyi hale getirebilirsin.

85 TL ye bence bulunmaz fırsat oyun gayet de güzel en azından oynatır 10-15 saat. Alın en kötü kenarda dursun.

Bugün Epic üzerinden satın aldım. Çok oynama fırsatım olmadı EA çok yavaş indirdiği için ama tatmin etti diyebilirim ilk sahnelerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı