Need For Speed World ile Para Kazanma

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba! Ben İsmail Mansur. 2015 yılında "HİLE" yani oyuncuların haksız kazanç nedeniyle EA Games'in her hangi bir kâr elde edememesi sonucu oyun son bulmuştur. 2016 yılında ise oyun yeniden başkaları tarafından dosyaları bulunarak çevrim dışı modu yayınlanmıştır ama oyunun çevrim dışı modunda herşey ücretsiz olduğu için ve cevrim dışı özellikler gösterdiği için oyuncular bu durumdan dolayı oyunun çevrim dışı olması oyunu sıkıcı hale getirmiştir. Ben ise oyunun dosyalarını kurcalayarak oyunu yeniden sürmeye çevirim içi fevkalâde bir güvenlik duvarı ile yeniden süreceğim. Sorum şu; herhangi bir cezası var mı ?Çünkü: ben oyunu yeniden sürdüğümde o oyuna yatırlan "PARA" benim hesabıma eklenecektir. Bunun herhangi bir sakıncası var mı ? Varsa nelerdir ? Yoksa da neler yapmam gerekir ? Eğer herhangi bir sorun olmayacaksa sizce benim yeniden oyunu açmamın sakıncası olur mu ?Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı