Nefret ettiğiniz insan tipleri

Yalaka insanlar açgözlü insanlar ve ben istemediğim halde laf olsun torba dolsun diye sohbet etmek isteyen aptal kızlar.

Her şeyi merak edip yanımda bitenler.
Ülkesini küçük görüp, ülkeyi terk etmek isteyenler.
Başarılarımı küçük görüp kıskanan insanlar.
Eğitim sistemine laf edip eğitimle alakası bile olmayan insanlar.
Sık sık yere tükürenler.
Asla hatasını kabul etmeyen, özür dilemeyi bilmeyen insanlar.

Herhangi bir konuda aşırıya kaçan insanlar. Örnek vermek gerekirse siyasette aşırı uç kesimde olanlar.

Karşındaki kişiye yaptığın herhangi bir şeyi anlatırken, mesela anılarından bahsederken, onun seninkinden çok daha fazlasını yapmış olduğunu belirtmesi. Mesela; askerde sabah saat 5’de kalktığını söylerken o hep 4’de uyanmıştır ve en ağır sıkıntıları o yaşamıştır. Okulu astığın zamanları masum şekilde anlatırken onun hocalarıyla ettiği kavgalarla övünmesi. Sonuç? Tebrikler, kazandınız!

Universiteye gecikiyordum. Herifin biri yürüyen merdivenin tam ortasında durmuş, sanki tüm yol bu angutun. O zaman çok sinirlenmiştim. Bir de Fizik'den haberi olmayan, bilimsel olarak Fizik kurallarına dayanarak söylenilen bir şeyin : "Yok ya, nereden biliyorusun, gidip gördün mü?" diye laflar söylenmesi. İnstagram'da 10 yıl ışık yılı uzaklıktan bakarsak, gezegenimizin 10 yıl önceki halını görürüz diye bir post paylaşılmıştı, yukarıdaki ve - "Zaman yolculuğu mümkün deyil, oradan gezegen mi görünür, moruk" tipli cümleler yazan geri.... insanlar en nefret etdiyim insan tipleri

Arkadaşlardan biri çok güzel yazmış. Muhabbet ortamında yaşanan bir olayı gayet normal bir şekilde anlatırken lafınızın bitmesiyle beraber bunu sidik yarışına dönüştüren "ooo oda birşey mi biz şunu yaptık biz bunu yaptık" çılara kılım hocam.

Sanırım net olarak burada anlatılıyor.

Birde muhabbetin biraz daha ilerlemesi durumunda şöyle ortamdan uzaklaşıp baktığınızda bu arkadaşın diğerlerini aslında pek de dinlemediğini, sadece kendinden bahsederek, hayatını bir film şeridi gibi hepimizin görmesini sağlayarak bu durumdan zevk aldığını farkedince iş daha da sinir bozucu bir hal alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…