Nefret ettiğiniz insan tipleri

Benim daha çok hastane de başıma geliyor ama genel olarak belli yerlerde sıra beklerden araya kaynamaya çalışanlar var ya, beni öldürüyor sinirden. Böyle kimseye görünmemeye, çalışır yandan, yandan girmeye çalışır, bir de biri ne yapıyorsunuz dedi mi haklı çıkmak için bir yerini yırtarcasına yüksek sesle konuşup hiç bir şey yapmamış gibi geri gider ya bitiyorum bu tiplere.

1. Kendini zengin göstermeye çalışan oysa evde peynire kafa atan tip.
  2. Bütün konuları bildiğini sanıp, yanlış olmasına rağmen savunanlar(artık "fanboycuk" diyorum).
  3. Cinsiyeti ne olursa olsun uçkur peşinde koşanlar ve kendini obje olarak kullan kişiler.
  4. Grup ortamında kendini baskın olduğunu kanıtlamak için bağıranlar, özel meseleye bile atlayanlar.
  5. Cildi güzel olmasına rağmen makyaj yapan ve lens takan kişiler(Bebek poposu gibi kusursuz cildi olup makyaj yapan tanıdıklarımı kapsar, yoksa isteyen istediğini sürsün).
  6. Beni Suriye'li sananlar(çok sık başıma geliyor, belki Irak Türkü olduğum için bilemiyorum).
  7. Hepimizin sevmediği hak yiyenler vs. 😶

1-Sürekli kız peşinde olanlar.
2-Sürekli trip atan kişiler.
3-Her şeye maydanoz olan tipler.
4-Kendini havalı sanan tipler.
5-Her şeyi cinselliğe bağlayan tipler.
6-Yanlışını kabullenmeyen tipler.
7-Şımarık tipler.
8-Her şeyi ispitleyen tipler.
9-Her şeye ne alaka diyen tipler.
10-Yollara balgam atan tipler.
11-Her 10 kelimesinden 6'sı küfür olan tipler.
12-Kendini çok güçlü sanan tipler.
13-Her zaman ciddi olan tipler.
14-Türkçe'yi katleden tipler.

Şu anlık bu kadar. :)

Sürekli "hint dizisi" gibi laflar eden( yani tık tokçu ağzı. Mesela demişler ki kral öldü falan), söylediğimi dinlemeyen ya da bir şey söyleyince veya sorunca herhangi bir tepki vermeyen, sürekli karı kız peşinde o kafe senin bu plaj benim gezen, ana babasını hortumlayan boş beleş gencimsi varlıkları, saçma sapan giyinen ve konuşan ergen bozuntularını (17 yaşımdayım biraz saçma gelebilir ama ruhum büyük. Ne isterdim şapka ve palto ya da takım elbise ile gezmek... Altima da bir tane 123 kasa Mercedes... Şimdi oyle gezsem alay ederler) ha bir de bana sürekli çocuk muamelesi yapanlardan. Söyleyin hangi çocuk bunları ister? Hangi çocuğun eli her aleti tutar her şeyi tamir eder? Iste bundan dolayı sevmem. Ama en nefret ettiklerim ise ana babasını sürekli "yahu anne cay git bir" diye tersleyen, onları boş beleş hortumlayan, ailesine moruk diye hitab eden eşeoğlu eşekleri... Daha saymayayım. Az çok anladınız herhalde. Teşekkürler. Onlara bir örnek var aşağıdaki resimde. Ha bir de şimdiki kızları hiç sevmiyorum. Çok iğrenç ve bayat geliyorlar bana(bazıları hariç,sevgilim yok,gay değilim)

1- Boş konuşan insanlar,
2- Aranızda bir bağ olmamasına rağmen yalakalık yapanlar,
3- Kendi halini görmeyip karşındakini beğenmeyenler,
4- Düşündüklerini açıl açık söyleyen insanlar,
5- Kokan ve pis insanlar.

Kız görünce anında değişen, komik gözükmek için seni utandıran, paramı yiyen insanlardan nefret ediyorum.

Gelip benden bir şey istedikten ve ben onu reddettikten sonra bana trip atması"senden de bir şey istenmiyor "senin bana işin düşer o zaman görüşürüz" tarzı şeyler demesi sanki yapmak zorundayım.

Elbet vardır sizi de sinir eden bu tipler bekliyorum. 🙃

Z.

Gelip benden bir şey istedikten ve ben onu reddettikten sonra bana trip atması"senden de bir şey istenmiyor "senin bana işin düşer o zaman görüşürüz" tarzı şeyler demesi sanki yapmak zorundayım.

Elbet vardır sizi de sinir eden bu tipler bekliyorum. 🙃

Ortam içinde dememesi gerektiğini bildiği halde o şeyi denemesi gereken bir kişiye söylemesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı