Nefret ettiğiniz kelimeler

''Sayın'' ile başlayan her şeyden nefret ediyorum. Ya borçların ödemesi yaklaşmıştır (varsa) ya da evraklarla uğraştıracak bir işin gelmiş olması muhtemeldir.

''Kanki, kanka'' gibi kelimelere de oldukça uzağım. Kardeşim, dostum, kardeşlik vb. efendi üsluplar varken neden yozlaşmış kelimeler kullandığımızı anlayamıyorum. Sanırım İsmail YK yüzünden ''kanka'' kelimesi zirve yapmıştı.

Ben bazı kadınların önüne çıkan her insana "hayatım, aşkım" demesinden nefret ediyorum. Çok itici.
Haklısınız ancak biz erkekleri de bu konuya eklemeliyiz. Maalesef pavyondan tanıştığı kadını ikinci gün evinin kadını, çocuklarının ''anası'' yapmaya yeltenen bir sürü vatandaşımız mevcut. :D

"Annişko, babişko, şekerim" ve sosyetelerin örneğin "tamam" demek yerine kullandığı "okey" gibi kelimeler. 😡😡😡
Kızın babası Siirtli, annesi Sivaslı. Babasını ''babişko'' annesini ''mom'' diye kayıt ediyor rehberine. O kadar haklısınız ki. :)

Edit: İrem Sak, bir Sivaslı olarak sen kayıt edebilirsin güzellik. 🚀🚀

remsak1_16_9_1585915343.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı