Nelerden pişman oldunuz?

我们Oki404我们不是。 我是约翰*西娜。 我已经拥有无限的社会信用。
我明白了,我希望我也有无限的社会信用
Sattığınız şeyler tam olarak neydi? Bende varsa ben de satayım en azından :)
Adopt Me diye bir oyun var Roblox'ta ordaki değerli petler bayağı para ediyor.
büyük ihtimal oyundaki skinler satılıyor bende pek bilmiyorum
Onun gibi bir şey.
 
Keşke daha farklı şekilde gerçekleşseydi diyeceğim şeyler var ama pişmanlığım yok. Zaten pişmanlık denilen şey insanın kendi etkisiyle oluşur. Benim geçmişime bir etkim dokunmadı ki.

Mesleki teknik lisenin ne kadar leş bir yer olduğunu bilseydim de oraya kaydolmak zorunda kalmasaydım keşke zamanında.
 
İnsanlarla detaylı konuşmak. Çoğu arkadaşım bu yüzden bana yazmak istemiyor sanırım. Adam gelip nasılsın yazınca iyi deyip kesmek yerine detay veriyorum, sonucunda karşıdakini de bekliyorum falan derken aramız iyice bozuluyor. Galiba ben Türk insanlarının yanında yaşamak için yaratılmadım gerçekten ironi yapmıyorum. Polonyalı yaşıtlarımın bana DC'den de olsa lise arkadaşlarımdan daha çok eğlendirmesi bunun en büyük kanıtı. Yarım yamalak B1 ingilizce ile adamlarla 5 aydır haftada 3-4 kez konuşuyorum geceleri. Ama gel gelelim aynısını Türkiye'de olan insanlarla yapamıyorum. İngilizce konuşan yayıncılarla bile Türk olanlara karşı eğilimim daha fazla.

Bak bunu bile bayağı uzun yazdım. Ne var ki karşıdaki de benimle dertleşsin konuşsun. Nasılsın yazana iyi sen yazmak benim doğamda yok. Ne diyeyim ya herkesin bir yapısı var işte. Hepimiz aynı olsaydık hayat diye bir şey olur muydu sanki?
 
İnsanlarla detaylı konuşmak. Çoğu arkadaşım bu yüzden bana yazmak istemiyor sanırım. Adam gelip nasılsın yazınca iyi deyip kesmek yerine detay veriyorum, sonucunda karşıdakini de bekliyorum falan derken aramız iyice bozuluyor. Galiba ben Türk insanlarının yanında yaşamak için yaratılmadım gerçekten ironi yapmıyorum. Polonya'lı yaşıtlarımın bana DC'den de olsa lise arkadaşlarımdan daha çok eğlendirmesi bunun en büyük kanıtı. Yarım yamalak B1 İngilizce ile adamlarla 5 aydır haftada 3-4 kez konuşuyorum geceleri. Ama gel gelelim aynısını Türkiye'de olan insanlarla yapamıyorum. İngilizce konuşan yayıncılarla bile Türk olanlara karşı eğilimim daha fazla.

Bak bunu bile bayağı uzun yazdım. Ne var ki karşıdaki de benimle dertleşsin konuşsun. Nasılsın yazana iyi sen yazmak benim doğamda yok. Ne diyeyim ya herkesin bir yapısı var işte. Hepimiz aynı olsaydık hayat diye bir şey olur muydu sanki?

Boş yapma la derler burada. Acayip bir memleket.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı