O kandırmak içinHocam?
Baskına gelecen herhalde![]()
"Yer" kısmında tam adresim yazıyor. Buyurun gelin çay ısmarlayayım.NOT: Technopat bilgilerimizi alacak ve bilgilerimizi öğrenecek diyenler hiç gelmesin.
NOT 2: Mahalle adı, semt adı vermeden sadece İl/İlçe olarak söylerseniz güzel olur.
Nerede oturuyorsunuz?
Ben başlıyorum, İzmir/Bayraklı.
Kayseri/Pınarbaşı.Kayseri/Talas.
Profesyonellere yakışan bir hareketO kandırmak için![]()
O kandırmak için![]()
Hocam, benim kafa yandı.İstanbul'un merkezi denebilecek bir yerde, 12 yıldır köylü ADSL'i kullanıyorum. Başta 8'di, şimdi 16. Saha dolabı bina kapısından yürüme hesabı ile 50 metre anca var. Hadi 60 olsun. Yaklaşık 1 yıl kadar önce sağı solu kazdılar. Tahminimce o işlerle ilgilenen kişilerin hemşehrileri olan müteahhitlerin yaptığı yeni binalara direkt binaya elektrik direkleri üzerinden fiber kablosu çektiler. Bir süre sonda da dolabı değiştirdiler. Hatta 2 dolap koydular, çünkü bariz şekilde yetmiyordu. Şu anki durumda teoride VDSL denen zımbırtıdan kullanabilmem gerekiyor ama Türk Telekom amcaya göre ne hikmetse hattım hala 16 destekliyor. Ama karşı binadakiler 60-70 alabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.