.NET tarayıcıda Alterra botu yükleme ekranında kalıyor

IbrhmCgty

Decapat
Katılım
5 Kasım 2019
Mesajlar
135
Çözümler
1
Merhaba.

Zamanında bir oyun için kendime .net ile bot yapmıştım. Oyuna giriş menüsü gibi bir eklenti koymuşlar, yani eklenti dediğim, giriş menüsü değişmiş. Yaptığım bot için direkt .net üzerindeki tarayıcıyı kullanmıştım, yeni sunucu açıldığını görünce eski günlerin anısına girip bir bakayım dedim fakat programım yükleme ekranını geçemedi. Resim ekliyorum, direkt olarak eklenmiş. Tarayıcıyı değiştirmeden programı kullanma şansım var mı? Çalışma klasörlerini yedeklemiştim ilk projelerimden olduğu için, şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Oyunu belki bilirsiniz, ismi Gladiatus.
 

Dosya Ekleri

  • alterra.png
    alterra.png
    965,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun Flash ile çalışıyorduysa ve bu eklentiyi flash yerine getirdilerse, hayır yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer açık kaynaklıysa ve eklentiyi paylaştılarsa projeye ekleyebilirsiniz belki ama başka şekilde yapabileceğiniz bir şey yok.
 
Eğer oyun flash ile çalışıyorduysa ve bu eklentiyi flash yerine getirdilerse, hayır yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer açık kaynaklıysa ve eklentiyi paylaştılarsa projeye ekleyebilirsiniz belki ama başka şekilde yapabileceğiniz bir şey yok.

Cevabınız için teşekkür ederim öyle görünüyor flash eklentisi koymuşlar giriş kısmına orayı yüklemiyor tarayısı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı