Netflix Netflix almaya değer mi?

Daha fazla  
Arkadaslar bir siteden 30 TL'ye standart edition alacağım, bilgileri degisiyor, sizce deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
4 kişi 40 TL (kişi başı 10 TL) ödeyerek kullanıyoruz. Ben sürekli izliyorum, çok memnunum. Dizileri ve filmleri güzel. Her şey olmasa da olan içerikleri bence yeterli fiyatına göre.

Ben de çok tavsiye aldım. Deneme sürümünü kullanıyorum şu anda. Çok memnunum. Bu aydan sonra hep alacağım.
Merhaba,
4 kişi 40 TL (kişi başı 10 TL) ödeyerek kullanıyoruz. Ben sürekli izliyorum, çok memnunum. Dizileri ve filmleri güzel. Her şey olmasa da olan içerikleri bence yeterli fiyatına göre.
Kendi sitesinden 27.99 TL'ye alabilirsiniz. Ben 1 aylık deneme sürümünü kullandım ve gerçekten güzel diziler var. Stranger Things, Dark ve Punisher gibi.

Netflix: Netflix Türkiye - TV Programlarını Çevrimiçi İzleyin, Filmleri Çevrimiçi İzleyin
Peki sadece netflixin eizi ve fipmlerimi var yoksa bağımsiz filmlerde varmi mesela ben orada galaksinin koruyucularini izleyebilecekmiyim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı