Netflix paketleri %20 zamlandı!

Sunduğu içeriklere, kalitesine vs. bakınca eğer daha önce hiç Netflix almadıysanız o zaman hak edecek durumda. Onun dışında filmlerin bir çoğu zaten ya kalkıyor ya da yeni bir filmse vizyona girdikten 1 yıl sonra geliyor. Film işini Apple TV(Windows PC'de de çalışıyor) veya Google Play Movies'den 4TL'ye kiralayarak ya da 18TL'ye satın alarak halledebilirsiniz.
Dizi işini ise Amazon'dan halledersiniz. Prime üyeliği 40TL olduğundan beri Prime Video Türkiye tarafına daha fazla ve daha kaliteli diziler ve filmler gelmeye başladı.

Şahsen ben sadece Netflix'e 230TL vereceğime 40TL Prime'a, 20TL Hepsiburada Premium'a(BluTV var içerisinde), 65TL Disney+'a ve hiçbir yerde olmayan filmler için arada bir 18TL AppleTV'ye vermeyi tercih ederim. Böyle bile 143TL gibi bir fiyat çıkıyor sanırsam.
 
Paket içeriği saçma bu devirde en kötü paket 1080p'den başlamalı 720p nedir?
Korsan platformlar bile 1080p hatta 4k veriyor.
 
Justwatch sitesinde baktığım zaman Netflix'in içerikleri kaliteli. Disney+, Amazon Prime aboneliklerinin ona göre içeriği daha kalitesiz. Tabi fiyat olarak da kat ve kat daha ucuzlar fakat izleyecek birşey bulamadıktan sonra ücreti az olsa da birşey fark etmiyor.

Disney+'da Star Wars, Marvel içeriklerini tükettikten sonra izleyecek pek birşey de kalmıyor. Amazon Prime aboneliğinde ise Sinefilseniz izleyebileceğiniz ödüllü eski filmler, klasik filmler var ve onlarda bayağı kaliteli fakat bunlar herkese hitap etmez. Tod TV ve BluTV'ye değinmeyeciğim çünkü onların kütüphanesi IMDB puanı düşük, kalitesiz filmlerin çoğunluğunu içeriyor. Tabi arada iyi filmler var fakat geneli kalitesiz.

İçerik kalitesi olarak Apple TV+ (ülkemizde mevcut değil), Mubi ve Netflix genellikle öne çıkan abonelikler.

Kısaca kalite olarak iyi olsa da 229 TL biraz fazla.
 
Kim ne derse desin gereksiz, aynı şeyler çok kolay korsan sitelerde bulunuyor.

İllegal bir şeyi savunmanızı geçtim, hadi diyelim durumunuz yok, öğrencisiniz ve/veya para verme imkanınız yok amenna anlarım bunu ama verebilecek durumum varsa takılmadan, izlediğim içeriğe tam uyumlu altyazı ve sesi ayarlanmış bir içeriği izlemeyi, dakika başı donan, altyazısı kaymış, sağından solundan saçma sapan reklamlar çıkan bir eziyete tercih ederim. Bunun da karşılığı ödediğim ücrettir zaten.
 
İllegal bir şeyi savunmanızı geçtim, hadi diyelim durumunuz yok, öğrencisiniz ve/veya para verme imkanınız yok amenna anlarım bunu ama verebilecek durumum varsa takılmadan, izlediğim içeriğe tam uyumlu alt yazı ve sesi ayarlanmış bir içeriği izlemeyi, dakika başı donan, alt yazısı kaymış, sağından solundan saçma sapan reklamlar çıkan bir eziyete tercih ederim. Bunun da karşılığı ödediğim ücrettir zaten.

O dediğiniz sıkıntılar artık çok geride kaldı. Artık Netflix'ten bile iyi olan ve ücretsiz olan uygulamalar var tamam korsan savunmayabilirsiniz ama şu anda Netflix'in bu ücreti hak eden hiçbir içeriği yok varsa yoksa eski filmleri geri getiriyor. Yeni çıkardığı insan gibi ne dizisi ne de filmi var. Bir de üstüne üstlük ben teyzemlerle vesaire kullanıyordum bana izlettirmiyor yok neymiş aynı aileden olmam gerekiyormuş. Ben sana 4 kişilik planı olan pakete para vereceğim sonra sen kalkıp bana aynı aileden değilsin diyeceksin. Yok öyle bedava iş.
 
Bence bu fiyatlı hala hak ediyor o kadar da ahım şahım bir zam değil. Ne düşünüyorsunuz?

Netflix şaşırtmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1080p izlemek için üyelik alırken en fazla 2 cihazda mı kullanılıyor acaba? Yada 4K için de mi böyle?

Eğer 2 ise 3 veya 4 farklı cihaz için başka yeni üyelik mi açılmalı?
 

Geri
Yukarı