Netflix, The Witcher'ın Dizisini Yapacak!

Merhaba!
Hepimiz Andrezej Sapkowski'nin yazdığı kitapları okumamış olsak da çoğumuz The Witcher oyunlarını oynadık, izledik. Benchmarklar'dan tanıyoruz en kötü. Seviyoruz da.

Anlaşılıyor ki tek seven biz değilmişiz. Zira Netflix'in başkan yardımcısı Erik Barmack'da bu serinin hayranı imiş. Oyundan bahsetmiyorum burada sadece, kitaplarından da bahsediyorum. Ve ciddi bir şekilde kitapların yazarı ile konuşulmuş, çekilmeye karar verilmiş. Tabii daha ortada ne bir yönetmen var, ne bir oyuncu belli. Sadece masada da kalabilir yani, ama Netflix istiyorsa, yazarı istiyorsa neden olmasın?

Şahsen kitaplarını daha okumadım, oyunlarını oynadım sadece. Ve yazarının her fırsatta dediğine göre oyunlar kitapları pek de yansıtmıyormuş. Netflix'in yapmaya niyetli olduğu dizi de kitaplardan direk uyarlama olacakmış. O yüzden, Witcher'ın farklı bir versiyonunu görmek ilgi çekici geliyor. He, bu diziyi Freeform gibi CW gibi kanallar yapmaya kalksaydı, böyle olumlu bakmazdım. Ama Netflix yapıyorsa, ortalama üstü bir şey çıkaracağına emin gibiyiz, o yüzden ben hype'landım.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce kim yönetsin? Başrol kim olsun?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı