ZEROX67
Hectopat
Sizde halihazırda Netflix aboneliği var mı?
Çok mu fakirsiniz?
Hayır almayı düşünüyorum o yüzden sordum.
Sizde halihazırda Netflix aboneliği var mı?
Çok mu fakirsiniz?
Bende var o ama çöp. Alışverişte işe yarıyor diye tutuyorum.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Hele ki Atatürk dizisi yapıyorlarmış, Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100.yıl dönümüne özel.Disney+
Ben bayağı kullanıyorum. Türkçe içerik yok, o konu aynı ama çöp denemez bence.Bende var o ama çöp. Alışverişte işe yarıyor diye tutuyorum.
O bence piyasaya milliyetçilik duygularıyla girme çabası.Sabırsızlıkla bekliyorum. Hele ki Atatürk dizisi yapıyorlarmış, Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100.yıl dönümüne özel.
Türkçe içerik umurumda değil, içerik yok içerik! Ha beleş o ayrı, fiyatına göre fazla bile iyi.Ben bayağı kullanıyorum. Türkçe içerik yok, o konu aynı ama çöp denemez bence.
İşe yarıyor.O bence piyasaya milliyetçilik duygularıyla girme çabası.
Burada ufak bir düzeltme yapayım yanlış anlaşılabilir. Aylık sadece 20TL geri ödeme yapılıyor olması lazım. En pahalı paketi alıp sonra neden yarısını iade etmedi diye konu açılmadan önce ben uyarımı yapayım.Papara ile ödeme yaptığınızda %50 geri ödeme alıyorsunuz her ay. Yani buradaki bir ay fiyatına iki ay kullanıyorsunuz. Biliyorsunuzdur ama belki birinin işine yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.