Netflix'e zam geldi!

Makaleler
1
Yer
Ankara
Diğer abonelikler ile kıyaslarsanız fiyat olarak yüksek kalıyor fakat içerik sayısı olarak da rakipsiz gibi. Film kategorisinde Apple TV dışında rakibi yok denebilir. Günlük film izleyen bir kişi için eski fiyatı yine tercih edilebilir kılıyordu fakat bu zam ile gerçekten fiyatı fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
O zaman 55 liraydı şimdi 300 olmuş vay be.
Eski fiyat yine tercih edilebilirdi ama 300 TL olunca artık insanı sorgulatıyor. Ortak kullanma açığı için de önlemler aldı. Tek başına yaşayan bir insan bir aylık ücrete 300 TL verir mi bilmiyorum.
3.5 sene önce 1 ayda 2 kez para çekmişlerdi 17 kere aramıştım, 10 iş günü içerisinde yatacak vs demişlerdi hala yatmadı :D
Zaman aşımına falan uğramıyorsa tekrar deneyin hocam. Belki bir aylık abonelik falan hediye ederler. 😄

Bir ara Disney+ için de aynı olay vardı sanırım. Sürekli iki kere para çekme olayı olduğu falan söyleniyordu.

Yeni maaş zamlarından sonra Netflix'in de fiyatları zamlanmış olabileceğini düşünüyorum.

Emin Çıtak yayınından geliyorum. 🙂

Biraz fazla değil mi Netflix? Tabii sosyal medyada 1-2 hafta ergen kızlar tarafından editleri yapılıp sonra unutulacak diziler tüketmek isteyen tayfa umursar mı? Sanmam.

Şuan bana göre de pahalı sanırım ben bırakacağım bu durumda günümüz enflasyonuyla miktarına göre 230 komik rakam gözükse de bir sürü abonelik var mesela benim Spotify , Amazon Prime , Telefon Faturaları , Crunhyroll , Nitro Basic aboneliklerim var bunların fiyatı birleşince Öğrenci Kredisinin çoğunu tüketiyorlar hatta 400 tl yurt parası olmuş kalanını siz hesap edin kısaca her şey çok pahalı durumda ben prime ile devam edeceğim anime gibi kişisel zevkleri de crunchyroll ile geçiririm lite paket :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı