Netflix'in abarttığı şeyler

Aslında normal arkadaşlar biraz ifade edememiş durumu yani bizim diziyi izleme amacımız sadece homoseksüel veya LGBT veya kadın erkek cinselliği değil bunun bokunu çıkardılar bence. Son yapımımız Atiye'de de görüyoruz her bölüm cinsel bir şeyler dönüyor. Ya da izlediğimiz diğer dizilerde illaki cinselliği ön plana atıyorlar benim sıkıntım o aile ile izlenebilecek bir şey olmuyor çıplaklık tamamen ön planda bu yönden bence sıkıntılı.

Son düzenleme:
Yani size göre gaylik ve transeksüellik anormal şeyler. Gay ve transeksüel olan bireyler normal değiller ve toplumdan dışlanmalılar diye düşünüyorsunuz. Sonra geri kafalı diyince niye geri kafalı dedi oluyor. Al işte geri kafalılık yani. Anadolu çomarı seni.
Büyük oyunu görmüşsünüz (!)
Tıpta bile hastalık değil az araştırın.
Onu geçtim değiştirilebilen bir şey de değil.
Netflix bizim varlığımızın farkında ve bizden de para kazanmak istiyor.
Hayır, düşündüğünüz gibi düşmanlık olduğu için bu konuyu açmadım. Kimin özel hayatında ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Ama Netflix kullanıyorsanız bence siz de durumun farkındasınız. Biraz fazla gereksiz üstünde duruluyor. Objektif olalım. Aynı şekilde hetero ilişkiler de, boğazımıza kadar cinsellik doluyoruz yani, kusma seviyesine geldik artık.

Hayır, düşündüğünüz gibi düşmanlık olduğu için bu konuyu açmadım. Kimin özel hayatında ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Ama Netflix kullanıyorsanız bence siz de durumun farkındasınız. Biraz fazla gereksiz üstünde duruluyor. Objektif olalım. Aynı şekilde hetero ilişkiler de, boğazımıza kadar cinsellik doluyoruz yani, kusma seviyesine geldik artık.
Aynen öyle her dizide mi olur cinsellik ve bu boyut normal şekilde de değil tamamen çıplaklık ve ne kadar cesur çekildiği ön planda. Melisa Şenolsun'un sahnesi mesela kadın ondan sonra yıldızı parladı şöyle oyunculuğu ön plana çıktı böyle oldu falan diye söylediler. Bayağı bir abartıldığını düşünüyorum bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı