Bıktığınız Şeyler

Artık günümüz şartlarından dolayı her konuda çok hızlı bir tüketim var. Bundan dolayı da bazı şeyler artık zevk ve keyif vermiyor. Takip eden günler hep birbirinin aynısı gibi geliyor. İnsan biraz farklılık olsun göğsünün içini bir heyecan sarsın istiyor.

Toplulukların insanlara kimlik vermesinden bıktım. Rezalet bir insansındır ama gay olduğunu söylediğin an LGBT'nin onurlu bir bireyi olursun. Hayatını erkeklerin parasını yiyerek geçiren bir kadınsındır ama feminist olduğunu söyleyince güçlü olursun. Her türlü yanlışı yaparsın ama bir cuma namazı kılınca doğru olursun. Korkak, tacizci, ırkçısındır ama iki parti övünce vatansever olursun. Ülken hakkında bir halt bilmezsin ama eski bir liderin torunu, askeri olmakla sabahtan akşama kadar övünürsün. Bir şeyden linç yemişsindir ve yukarıda saydığım her şeyden prim yaparak hayata tutunmaya çalışan bir vasıfsızsındır.

"Acil yardım edin."

Acil yardım istiyorsan alırsın bilgisayarı götürürsün bilgisayar hastanesine, burası o ürünün teknik destek merkezi mi?

"Artık kafayı yiyeceğim ya kıracağım en sonunda."

Kafayı yeme durumuna gelip kıracak isen buyur kır.

"Yok mu çözümünü bilen."

Çözümünü bilen olsa zaten yazar, bir insan senden çözümü neden saklasın?

Sistem nedir diye soruyorum; "Windows 10" yazanlar.
Fotoğraf isteyince paylaşmamakta ısrar edenler.
Çözümü beğenmeyenler.

"Acil yardım edin."

Acil yardım istiyorsan alırsın bilgisayarı götürürsün bilgisayar hastanesine, burası o ürünün teknik destek merkezi mi?

"Yok mu çözümünü bilen."

Çözümü beğenmeyenler.

Bu listeye çözümü en iyi cevap yapmayanlar da ekleyelim.

Bıktıklarım güncel listesi;
1. Yalan söylemekten vazgeçmeyenler.
2. Çıkarı için yanında olanlar.
3. "Dünya lideri olacağız!", "Dış mihraklar" ayaklarına düşünülmeden yapılanlar. Bu yüzden yıllardır artan zam, enflasyon ve kur.
4. Technopat Sosyal moderatörlerinin, açık ve net gösterge olmaksızın ceza vermesi.
5. 2. el otomobil piyasasında; balon rakamlar, düzenbazlık.
6. Devletin her canı sıkıldığında tütün ürünleri ile ilgili bir şeyle oynaması.
7. AAA oyunlarda Türkiye server'ı olmaması.
8. Her ay mutlaka 1 ya da 2 gün doğru düzgün alamadığın hizmete rağmen (İnternet, kesilen/dalgalanan elektrik ve su, çekmeyen GSM vb.) ay sonu tam tutarı ödemen.
9. Yardım isteyen insanları ilk mesajlarında tersleyen forum üyeleri.
10. Kendisi müdahalede bulunabilecek kapasitede olmamasına rağmen cevap beğenmeyenler.
11. Win10 Pro'ya duyulan nefret.
12. İleri derece AMD fanboylar.

Son düzenleme:
Sürekli aksilikler ile karşılaşmaktan bıktım diyebilirim sanki hep bana oluyormuş hissine kapılıyorum. Şubatta askere gitmeyi beklerken 3 ay sonrasına ertelendi gel de darlanma.

"Acil yardım edin."

"Yok mu çözümünü bilen."

Çözümü beğenmeyenler.
Ayrıca hiçbir alakası olmadığı halde ısrarla konu sahibine bütçeniz nedir diye soran kesim...

Bıktıklarım güncel listesi;
1. Yalan söylemekten vazgeçmeyenler.
2. Çıkarı için yanında olanlar.
3. "Dünya lideri olacağız!", "Dış mihraklar" ayaklarına düşünülmeden yapılanlar. Bu yüzden yıllardır artan zam, enflasyon ve kur.
4. Technopat Sosyal moderatörlerinin, açık ve net gösterge olmaksızın ceza vermesi.
5. 2. el otomobil piyasasında; balon rakamlar, düzenbazlık.
6. Devletin her canı sıkıldığında tütün ürünleri ile ilgili bir şeyle oynaması.
7. AAA oyunlarda Türkiye server'ı olmaması.
8. Her ay mutlaka 1 ya da 2 gün doğru düzgün alamadığın hizmete rağmen (İnternet, kesilen/dalgalanan elektrik ve su, çekmeyen GSM vb.) ay sonu tam tutarı ödemen.
9. Yardım isteyen insanları ilk mesajlarında tersleyen forum üyeleri.
10. Kendisi müdahalede bulunabilecek kapasitede olmamasına rağmen cevap beğenmeyenler.
11. Win10 Pro'ya duyulan nefret.
12. İleri derece AMD fanboylar.

Neden Windows 10 Pro ya nefret duyuyorlar ki, adam kuracak Home sürümünü sonra oyun oynarken otomatik güncelleştirme yapacak Windows, sonra burada nasıl otomatik güncelleştirmeleri kapatırım diye konu açacak herkes "gpedit.msc" den ayar yapmasını söyleyecek ama yapamayacak çünkü Pro kullanmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı