Netflix'ten Prime Video'ya geçilmeli mi?

Jex Blake

Hectopat
Merhaba, bildiğiniz gibi birkaç gün önce Netflix fiyatları arttı. Ben 2.paketi kullanıyordum. 40 TL'ye çıkmış. Sizce parasını hak ediyor mu? Devam etmeli miyim? Netflix'i hep kullanıyorum. Ama şu an izlediğim dizi/film yok. Sizce Prime videoya(8TL) geçmeli miyim? Twitch için abonelik falan da varmış sanırım tam bilmiyorum. Bilen varsa ne olduğunu anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende uzun süredir netfllix kullanıcısıydım. Fiyatların artışını gördükten sonra üyeliğimi kapadım. Bence o kadar paraya değmez.

Prime almanın avantajı çok fazla ama Prime Video'yu Netflix gibi kullanamazsın. Az sayıda ve muhtemelen izlemeyeceğin içerikler dolu arada bir iki tane güzel şey var. Tabii ileride popüler diziler gelir mi bilemiyorum. Şuan durum bu.

Merhaba, bildiğiniz gibi birkaç gün önce Netflix fiyatları arttı. Ben 2.paketi kullanıyordum. 40 TL'ye çıkmış. Sizce parasını hak ediyor mu? Devam etmeli miyim? Netflix'i hep kullanıyorum. Ama şu an izlediğim dizi/film yok. Sizce Prime videoya(8TL) geçmeli miyim? Twitch için abonelik falan da varmış sanırım tam bilmiyorum. Bilen varsa ne olduğunu anlatabilir mi?
8 TL. En azından The Boys için bile o para verilir. Belki beğendiğin dizi/film vardır daha o platformda. Onları da izlersin.

Prime Video'nun içerik sayısı Netflix kadar fazla sayıda ve zengin sayılmaz ama kaliteli içeriklerinin de olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yanında 1 aylık Twitch aboneliği hediye ediyor, Amazon'da bulunan tüm ürünlerin kargosu bedavaya geliyor ve ertesi gün teslim ediliyor. Daha sayamadığım birçok özelliği var. Ayda 8 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Bence bu fiyata bedava, size kalmış.

Prime Video'yu daha Türkiye'ye gelmeden almıştım Grand Tour için. Böyle mükemmel bir fiyatla TR'ye gelince de tamamen abone oldum. The Office, Jack Ryan, House, Mr Robot ve Bosch dizilerini severek bitirdim. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
Netflix'te kalacaksan Papara veya Tosla sayesinde paranın %50'sini geri alabilirsin.
10 TL'lik sınır var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı