Acaba DNS engeli mi yapmışlar?
84.200.69.80,84.200.70.40
DNS engeli var sanırım Netspeed'de. Attığınız DNS'de işe yaramadı.Acaba DNS engeli mi yapmışlar?
84.200.69.80,84.200.70.40
DNS girdikten sonra neti bilgisayardan kesip ve tekrar bağlanır mısın? Ben de neden giriyor o zaman? Statik IP adresi de almadım.DNS engeli var sanırım Netspeed'de. Attığınız DNS'de işe yaramadı.
Ben kullanıyorum, neredeyse 1 yıl oldu. 1-2 kez ciddi sorun yaşadık ancak bunun sebebi yeni müşteri sayısının çok hızlı artmaya başlaması. Haliyle kapasitesini aşıyor ve sorunlar olmuştu. Ancak kendilerini geliştiriyorlar. Yaşanan sorunları ayrıca sürüyle insan söyleyince daha hızlı çözüm sunuyorlar. Eğer bütçeniz kısıtlıysa geçilir, zaten taahhüt yok.
Deneyeyim.DNS girdikten sonra neti bilgisayardan kesip ve tekrar bağlanır mısın? Ben de neden giriyor o zaman? Statik IP adresi de almadım.
İşe yaramadı, olay altyapıya bakıyor. Ping değerlerim normal seviyelerde benim tek sıkıntı paket kaybı yaşıyorum.Herkes Netspeed ping'den şikayetçi ve online oyun oynayan almasın diyor. Nedense bende ping değerleri de çok iyi ve hatta benden daha iyi paket kullananın netleri de kötü. Türknet alan arkadaşım da pingi benden fazla ve fiyatı da fazla veriyor.
Bana özel mi ya şimdiİşe yaramadı, olay altyapıya bakıyor. Ping değerlerim normal seviyelerde benim tek sıkıntı paket kaybı yaşıyorum.
Sanırım VDSL boş port olmadığı için öyle gösteriyor.Türk.net 16 Mbps gösterirken Netgalaksi 70 Mbps gösteriyor şu an çok tereddütte kaldım önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.