NetGSM hatta geçilir mi?

Bütçe
300
Teşekkürler hocam siz kullanıyor musunuz?

Hayır, benim yaşım küçük olduğundan dolayı kendi adıma ait bir hattım yok. Ama Netgsm de kullanmıyorum. Turkcell kullanıyorum.

Hocam VoLTE'nin olmamamsı büyük bir sorun mu ilerleyen zamanlarda eklenemez mi hotspot ne oluyor tam olarak.
Mobil veri bağlantısını paylaşarak internet erişimi sağlayan bir kablosuz erişim noktası oluşturuyor. Ve diğer cihazlara internet erişimi veriyor.

Hocam VoLTE'nin olmamamsı büyük bir sorun mu ilerleyen zamanlarda eklenemez mi hotspot ne oluyor tam olarak.

İlerleyen zamanda eklenir zaten NetGSM şu anda son derece amatör birçok noktada. Diğer arkadaş açıklamış zaten VoLTE'nin mantığını. Çok ihtiyacın oluyorsa şu an için NetGSM'e geçmemelisin doğal olarak. Çok nadiren kullandığın olsa da olur olmasa da olur tarzı bir şey ise düşünebilirsin. Demeyi unuttum NetGSM'in müşteri hizmetlerinden de bir o kadar şikayet var geç bağlanma veya direkt bağlanamama konusunda.

İlerleyen zamanda eklenir zaten netgsm şu anda son derece amatör birçok noktada. Diğer arkadaş açıklamış zaten VoLTE'nin mantığını. Çok ihtiyacın oluyorsa şu an için Netgsm'e geçmemelisin doğal olarak. Çok nadiren kullandığın olsa da olur olmasa da olur tarzı bir şey ise düşünebilirsin. Demeyi unuttum Netgsm'in müşteri hizmetlerinden de bir o kadar şikayet var geç bağlanma veya direkt bağlanamama konusunda.

Hocam tek derdim internetimin çekmesi çok konuşma içerisinde değilim olduğu zaman da çok olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı