Netgsm'e geçilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vodafone taahhüdüm bitiyor ve hiç memnun kalmadığımdan artık taahhüt yenilemeyeceğim. Diğer operatörlerin fiyatları da malum. Netgsm çok mantıklı duruyor. Hattımı Netgsm'ye taşımayı düşünüyorum. Bankalarda vs. kod gelmeme problemi varmış. Hat taşıma yaptığımda bu problemi yaşar mıyım? Sizin deneyimlerinizi de merak ediyorum.

Hangi bankalarda sorunları var hocam hangilerinde yok?

Buyrun, gerekli bilgilerin olduğu tabloyu aşağıya bırakıyorum. Oradan inceleyebilirsiniz.

BANKA ADIBANKA GİRİŞ SMS3D SMSEntegrasyon Durumu
AkbankGeliyorGeliyor--------
Aktif BankGeliyor----------------
Burgan BankGeliyor----------------
DenizBankGeliyorGeliyorTamamlandı
Emlak Katılım BankasıGeliyorGeliyorTamamlandı
EnparaGeliyorGeliyor--------
Fibabanka------------------------
Garanti BBVAGeliyorGeliyorTamamlandı
HalkbankGeliyorGeliyorTamamlandı
HSBC------------------------
VakıfBankGeliyor----------------
ING Bank------------------------
Kuveyt TürkGeliyorGeliyorTamamlandı
ŞekerbankGeliyorGeliyorTamamlandı
İş BankasıGeliyorGeliyorTamamlandı
QNB FinansbankGeliyorGeliyor--------
TEB (Türkiye Ekonomi Bankası)GeliyorGeliyorTamamlandı
Yapı Kredi BankasıGeliyorGeliyorTamamlandı
Ziraat BankasıGeliyorGeliyorTamamlandı
NKolayGelmiyorGelmiyor--------
A&T BankGeliyorGeliyorTamamlandı

ÖN ÖDEMELİ BANKA ADIGİRİŞ SMS3D SMSEntegrasyon Durumu
İninalGeliyorGeliyor--------
PaparaGeliyorGeliyorTamamlandı
PaycellGelmiyorGelmiyor--------
ToslaGeliyorGelmiyor--------
SipayGelmiyorGeliyor--------
NaysGeliyorGeliyor--------
MoneyPayGeliyorGeliyor--------
Hadi (T.O.M. Bank)GeliyorGeliyorTamamlandı
Vodafone PayGeliyorGeliyor--------
PapelGeliyor----------------
UptionGelmiyor----------------

ServislerDOĞRULAMA KODU
GoogleGeliyor
WhatsappGeliyor
TelegramGeliyor
Facebook, InstagramGeliyor
SteamGeliyor
Epic GamesGeliyor
Microsoft Geliyor
Binance TRGeliyor
OKX TRGeliyor
UberGeliyor
BtcTurkGeliyor
KucoinGeliyor
HopiGeliyor
ChippinGeliyor
AmazonGeliyor
BinanceGeliyor
ParibuGeliyor
TwitchGeliyor
Huawei CloudGelmiyor
TwitterGelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Vodafone taahhüdüm bitiyor ve hiç memnun kalmadığımdan artık taahhüt yenilemeyeceğim. Diğer operatörlerin fiyatları da malum. Netgsm çok mantıklı duruyor. Hattımı Netgsm'ye taşımayı düşünüyorum. Bankalarda vs. kod gelmeme problemi varmış. Hat taşıma yaptığımda bu problemi yaşar mıyım? Sizin deneyimlerinizi de merak ediyorum.
Sorun yaşanan bankaları yukarıdaki tabloda verdim. Başka türlü sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Ben geçtim ve pişman oldum 3 gün içinde başka bir firmaya geçtim. Umarım adıma fatura çıkarmamışlardır çünkü iki kere arayıp sordum, çıkarsa faturanız SMS olarak gelir dediler.

Gel gelelim ben neden pişman oldum. Netgsm'e geçmeden önce herhangi bir bilgilendirme asla yok. Ben telefonumu yurt dışından almıştım ve parasını ödeyip Türkiye'de açtırdım ve uzun süredir kullanıyordum. Meğerse Netgsm'in BTK ile de anlaşması yokmuş. Ve pasaporta kayıtlı telefonlar kullanılamıyormuş. Bir hafta telefonsuz kaldım. Yedek telefonumda kullanırken üstüne bir de banka SMS'leri, bilgilendirme mesajları vs. gelmeyince iyice sorun yaşadım.

Kısacası ben tavsiye etmem. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Arada kampanyaları takip et. Yeni gelenlere çok güzel paketler var başka firmalarda. Daha 2-3 yılı var gelişmesi için bu firmanın.

Ben geçtim ve pişman oldum 3 gün içinde başka bir firmaya geçtim. Umarım adıma fatura çıkarmamışlardır çünkü iki kere arayıp sordum, çıkarsa faturanız SMS olarak gelir dediler.

Gel gelelim ben neden pişman oldum. Netgsm'e geçmeden önce herhangi bir bilgilendirme asla yok. Ben telefonumu yurt dışından almıştım ve parasını ödeyip Türkiye'de açtırdım ve uzun süredir kullanıyordum. Meğerse Netgsm'in BTK ile de anlaşması yokmuş. Ve pasaporta kayıtlı telefonlar kullanılamıyormuş. Bir hafta telefonsuz kaldım. Yedek telefonumda kullanırken üstüne bir de banka SMS'leri, bilgilendirme mesajları vs. gelmeyince iyice sorun yaşadım.

Kısacası ben tavsiye etmem. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Arada kampanyaları takip et. Yeni gelenlere çok güzel paketler var başka firmalarda. Daha 2-3 yılı var gelişmesi için bu firmanın.

Güzel kardeşim, düzgünce araştırıp, güzel bir şekilde sitesini incelersen gerekli bilgiyi zaten kendileri veriyorlar. Ezbere kafana göre gidip bilgi almadan başvurursan tabiki pişman olursun. Adamlar bu dediklerini kimseden saklamıyorlar sitelerinde madde madde düzgünce açıklayarak anlatmışlar.
Ek olarak 3 ay dolmadan hattını değiştiremezsin nasıl değiştirdin acaba?

Güzel kardeşim, düzgünce araştırıp, güzel bir şekilde sitesini incelerseniz gerekli bilgiyi zaten kendileri veriyorlar. Ezbere kafana göre gidip bilgi almadan başvurursan tabii ki pişman olursun. Adamlar bu dediklerini kimseden saklamıyorlar sitelerinde madde madde düzgünce açıklayarak anlatmışlar. Ek olarak devlet kanunu var 3 ay dolmadan hattını değiştiremezsin nasıl değiştirdin acaba?

Öncelikle nereden kardeşin olduğumu bilmiyorum ama bu kuralları incelemek için sana imzalatılan 1000 satırlık kullanıcı sözleşmesine bakmalısın. Veya en altta kurcalaya kurcalaya bulacağın bir yere. O kadar kullanışlı ve bilindik bir sitesi yok, zaten toplam üye sayıları ve yeni kurulmuş olmaları ortada.

Bilmediğin şuradan belli o dediğin devlet kanunu 3 ay değil 1 ay ve sadece Türk Telekom'da geçerli. Nereden biliyorsun diye sorma hepsi denendi, tasdiklendi. Ayrı bir altyapıyı kullanan şirkete taahhüdün yoksa istediğin an geçebilirsin. Netgsm Turkcell'in altyapısını kullanıyor deme o da öyle değil ben sana anlatayım. Turkcell ve Vodafone dışındaki her şirket BTK iznini Türk Telekom'dan alıyor. O yüzden diğer firmalardan geçerken 1 ay dolmadan sadece Turkcell veya Vodafone tercih edilebilir. Başvuruldu, tasdik edildi.

Benim gibi kaç kişi var böyle pişman olan Ekşi'ye, Google'a bakarsan görürsün. Burada partizanlık yapacaksın diye artılarını ve eksilerini anlatmaya çalışan insana bilmişlik taslıyorsun. Sanki yaşanmamış bir olayı anlatıyorum. Her şey ortada. 21. yüzyılda hangi bankayı kullanabileceğimizi söyleyen bir GSM şirketi için fazla bile konuştum bence.

Güzel kardeşim, düzgünce araştırıp, güzel bir şekilde sitesini incelersen gerekli bilgiyi zaten kendileri veriyorlar. Ezbere kafana göre gidip bilgi almadan başvurursan tabii ki pişman olursun. Adamlar bu dediklerini kimseden saklamıyorlar sitelerinde madde madde düzgünce açıklayarak anlatmışlar.
Ek olarak 3 ay dolmadan hattını değiştiremezsin nasıl değiştirdin acaba?

Hocam ben sadece internet olarak kullanacağım interneti nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı