Netler neden artmıyor?

546526

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar, biliyorsunuz ki YKS'ye 3 gün kaldı fakat benim bir sorum var: Netlerim yerinde sayıyor. Sene başında TYT 65 net ile başladım, en yüksek 72'yi gördüm sonra hep 50 civarında kaldı, şimdi de 65'te kaldı. Arkadaşlarla konuşuyorum, çoğu 100 net civarında yapıyor. Kendimi (afedersiniz) geri zekalı gibi hissediyorum. Bu konuda neler yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, biliyorsunuz ki YKS'ye 3 gün kaldı fakat benim bir sorum var: Netlerim yerinde sayıyor. Sene başında TYT 65 net ile başladım, en yüksek 72'yi gördüm sonra hep 50 civarında kaldı, şimdi de 65'te kaldı. Arkadaşlarla konuşuyorum, çoğu 100 net civarında yapıyor. Kendimi (afedersiniz) geri zekalı gibi hissediyorum. Bu konuda neler yapılabilir?

Reis bende gireceğim çok kafanı yorma oluruna bırak artık sene sonuna geldik net artışı olmaz bu saaten sonra en fazla 5 10 kafanı boşalt rahatla sınav günü strese girme yap çık.

Hocam sınava yakın böyle düşünmek yerine kendinizi motive etmelisiniz. Netleriniz birçok şeye bağlı olabilir. Ki bunu sınava yakın zamanda dile getirmek pek olumlu değil, kafaya takmayın 👍

Hep net çıkardığın yerden mi soru çözdün?

Yani Türkçede boş soru bırakmamaya çalışıyorum çözüyorum hepsini, matematikte 25-30 tane çözüyorum (geometri dahil) sosyal ve fen hepsini işaretliyorum ama konu olarak bakacak olursak matematikte benim fonksiyonlar ve hareket problemleri boş oluyor.

Yani Türkçede boş soru bırakmamaya çalışıyorum çözüyorum hepsini, matematikte 25-30 tane çözüyorum (geometri dahil) sosyal ve fen hepsini işaretliyorum ama konu olarak bakacak olursak matematikte benim fonksiyonlar ve hareket problemleri boş oluyor.
Eksik olduğun konuları çalışmadın veya çok üstüne gitmedin tahminimce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı