Netspeed 2025 Ağustos ayına kadar zam yapmayacak mı?

Abonelik başlatmak için Netspeed müşteri hizmetlerini aradım ve bana 2025 Ağustos ayına kadar zam yapmayacaklarını söylediler. Bu bilgi doğru mudur?
Yeni yılda TTNET zam yapınca paşa paşa o fiyatlar güncellenir.

TurkNet'te peşin ödersen zamdan etkilenmezsin kampanyası vardı. Kredi kartına taksitlendirdim ben. Onun gibi olabilir.

Netspeed genelde diğer firmalara göre biraz daha geç zam yapan bir firma. Ben daha önce kullanmıştım ve bir ara aboneliklere zam gelmişti TurkNet, Turk Telekom gibi firmalardan. Netspeed ise bu zammı 3-4 ay soınradan yansıtmıştı paket fiyatlarına.

Yani dedikleri gibi, o tarihe kadar zam yapmazlar mı bilemem ama en kötü yeni yıldan itibaren 3-4 ay götürürler eski fiyattan.

Netspeed genelde diğer firmalara göre biraz daha geç zam yapan bir firma. Ben daha önce kullanmıştım ve bir ara aboneliklere zam gelmişti TurkNet, Turk Telekom gibi firmalardan. Netspeed ise bu zammı 3-4 ay soınradan yansıtmıştı paket fiyatlarına.

Yani dedikleri gibi, o tarihe kadar zam yapmazlar mı bilemem ama en kötü yeni yıldan itibaren 3-4 ay götürürler eski fiyattan.
Sanki fiyatlar kişiye özel çıkıyor gibi. Ben şu an başlarsam 2025 ilk 6 ay zam yapmayabilirler gibime geliyor. Ama emin olamıyorum.

Ön ödemeli satın alım seçeneği varsa alın 1 yıllık rahat edin. Yoksa Türk Telekom zam yaparsa hepsine zam geliyor.
Ben Turknet kullanıyordum eskiden, 2-3 ayda bir zam yapmaya başladılar Comnet'e geçtim. Ön ödemeli uyguna geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı